Pazarcı esnafı tepki gösterdi!

Darıca 21.01.2015 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Pazarcı esnafı tepki gösterdi!

Darıca Belediyesi’nin Ocak ayı meclisinde Osmangazi Salı Pazar’ının taşınması ile ilgili kararına;

Darıca Belediyesi’nin Ocak ayı meclisinde Osmangazi Salı Pazar’ının Lokman Hekim Caddesi’ne taşınması kararına pazarcı esnafından tepki geldi. Zamansız ve ansızın Pazar kaldırma kararını doğru bulmadıklarını dile getiren Pazarcı esnafı Lokman Hekim Caddesi’ne Pazar açmayacaklarını dile getirdiler. PAZARCI ESNAFI ALTERNATİF YER GÖSTERDİ Darıca Belediyesi meclisinin Salı Pazarının Lokman Hekim Caddesi’ne taşınması kararına tepki gösteren Pazarcı esnafı, Salı Pazar’ını Lokman Hekim Caddesi’ne taşırlarsa bizde Pazarcı esnafı olarak Salı ve Pazartesi Pazarlarını açmayacağız dediler. Pazarcılar konuyla ilgili şöyle konuştu: “Darıca Belediyesi Meclisi Salı Pazarının Lokman Hekim Caddesi’ne taşınması kararı almış. Biz bu kararı doğru bulmuyoruz. Bu Pazar Lokman Hekim’e alındığında Darıca Nenehatun’da Dört Pazar kurmuş oluyoruz. Eğer Salı Pazar’ı taşınacaksa; Nenehatun’da ki eski Kurban satış yerine, Ya da Kuş Cenneti Otoparkı ve ya Gülderesi’nde ki sağlık ocağının önünde bulunan cirit alanına taşınmalı.” Dediler. DARICA BELEDİYESİNE DİLEKÇE YAZACAKLAR Pazarcı esnafının kalıcı semt pazarlarına ihtiyacı olduğunu dile getiren Pazarcı esnafı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz Salı Pazar’ının söylediğimiz yerlerin dışına taşınması halinde kesinlikle Pazar açmayacağız. Konuyla ilgili 230 pazarcı esnafı olarak Darıca Belediyesi’ne dilekçe yazacağız. Pazarcı esnafının sorunu taşınmakla değil ancak semt pazarlarının yapılması ile çözülebilir. Biz Para kazanamayacak isek neden Pazar açalım. Darıca Belediyesi’ni bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz.” Dediler. 
Darıca Belediyesi’nin Ocak ayı meclisinde Osmangazi Salı Pazar’ının taşınması ile ilgili kararına;

Darıca Belediyesi’nin Ocak ayı meclisinde Osmangazi Salı Pazar’ının Lokman Hekim Caddesi’ne taşınması kararına pazarcı esnafından tepki geldi. Zamansız ve ansızın Pazar kaldırma kararını doğru bulmadıklarını dile getiren Pazarcı esnafı Lokman Hekim Caddesi’ne Pazar açmayacaklarını dile getirdiler.

PAZARCI ESNAFI ALTERNATİF YER GÖSTERDİ

Darıca Belediyesi meclisinin Salı Pazarının Lokman Hekim Caddesi’ne taşınması kararına tepki gösteren Pazarcı esnafı, Salı Pazar’ını Lokman Hekim Caddesi’ne taşırlarsa bizde Pazarcı esnafı olarak Salı ve Pazartesi Pazarlarını açmayacağız dediler. Pazarcılar konuyla ilgili şöyle konuştu: “Darıca Belediyesi Meclisi Salı Pazarının Lokman Hekim Caddesi’ne taşınması kararı almış. Biz bu kararı doğru bulmuyoruz. Bu Pazar Lokman Hekim’e alındığında Darıca Nenehatun’da Dört Pazar kurmuş oluyoruz. Eğer Salı Pazar’ı taşınacaksa; Nenehatun’da ki eski Kurban satış yerine, Ya da Kuş Cenneti Otoparkı ve ya Gülderesi’nde ki sağlık ocağının önünde bulunan cirit alanına taşınmalı.” Dediler.

DARICA BELEDİYESİNE DİLEKÇE YAZACAKLAR

Pazarcı esnafının kalıcı semt pazarlarına ihtiyacı olduğunu dile getiren Pazarcı esnafı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz Salı Pazar’ının söylediğimiz yerlerin dışına taşınması halinde kesinlikle Pazar açmayacağız. Konuyla ilgili 230 pazarcı esnafı olarak Darıca Belediyesi’ne dilekçe yazacağız. Pazarcı esnafının sorunu taşınmakla değil ancak semt pazarlarının yapılması ile çözülebilir. Biz Para kazanamayacak isek neden Pazar açalım. Darıca Belediyesi’ni bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz.” Dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.