PDFK Ceza Yağdırdı

Spor 30.08.2016 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

PDFK Ceza Yağdırdı

PFDK, bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Aziz Yıldırım'a sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 120 gün hak mahrumiyeti ve 140 bin TL para cezası verdi. Ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de sportmenliğe aykırı açıklama nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti aldı. PFDK kararları şu şekilde: "AZİZ YILDIRIM'A 120 GÜN HAK MAHRUMİYETİ" "FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 120 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 140.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının devam eden cezasının bitimini takiben başlatılmasına, BURSASPOR BAŞKANI ALİ AY'A 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ! BURSASPOR Kulübünün, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) BURSASPOR Kulübü başkanı ALİ AY'ın, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) "DURSUN ÖZBEK'E 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ, 30 BİN TL PARA CEZASI" GALATASARAY A.Ş.'nin, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) GALATASARAY A.Ş. başkanı DURSUN AYDIN ÖZBEK'in, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) TRABZONSPORLU YÖNETİCİYE CEZA TRABZONSPOR A.Ş. Yöneticisi GÖKHAN SARAL'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından ve rakip kulüp başkanına yönelik hakareti nedeniyle 180 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 290.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) TFF Yönetim Kurulu üyesi YAŞAR AŞÇIOĞLU'nun, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) karar verilmiştir."

PFDK, bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Aziz Yıldırım'a sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 120 gün hak mahrumiyeti ve 140 bin TL para cezası verdi. Ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de sportmenliğe aykırı açıklama nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti aldı.

PFDK kararları şu şekilde:

"AZİZ YILDIRIM'A 120 GÜN HAK MAHRUMİYETİ"

"FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 120 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 140.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının devam eden cezasının bitimini takiben başlatılmasına,

BURSASPOR BAŞKANI ALİ AY'A 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ!

BURSASPOR Kulübünün, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

BURSASPOR Kulübü başkanı ALİ AY'ın, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

"DURSUN ÖZBEK'E 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ, 30 BİN TL PARA CEZASI"

GALATASARAY A.Ş.'nin, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

GALATASARAY A.Ş. başkanı DURSUN AYDIN ÖZBEK'in, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

TRABZONSPORLU YÖNETİCİYE CEZA

TRABZONSPOR A.Ş. Yöneticisi GÖKHAN SARAL'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından ve rakip kulüp başkanına yönelik hakareti nedeniyle 180 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 290.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

TFF Yönetim Kurulu üyesi YAŞAR AŞÇIOĞLU'nun, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) karar verilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.