GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Personele başarı sertifikası!

Gebze 17.01.2020 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Personele başarı sertifikası!

GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE BAŞARILAR SÜRÜYOR

Gebze Sağlık Müdürlüğü personelleri geçtiğimiz günlerde Kocaeli Cahit Elginkan Vakfı’nda düzenlenen “Başarı için Pozitif Psikoloji” adlı eğitim seminerinin ardından Başarı Sertifikası almaya hak kazandılar. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada: “Pozitif psikolojide asıl amaç hasta olanı düzeltmek değil, sağlıklı insanın yaşam kalitesini artırmak olduğunu hatırlatırım. Çağımızdaki gelişme ve değişimler hayatımızı birçok yönden etkilediği gibi eğitim alanını da etkilemekte. Değişen yaşam standartları ile beraber sağlık çalışanlarımızın eğitim ihtiyaçları da bununla ilerleme göstermektedir. Bu nedenle ben de Pozitif Psikoloji Seminerinde Başarı Sertifikası almaya hak kazanan sağlık personelime teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum.” dedi
GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE BAŞARILAR SÜRÜYOR

Gebze Sağlık Müdürlüğü personelleri geçtiğimiz günlerde Kocaeli Cahit Elginkan Vakfı’nda düzenlenen “Başarı için Pozitif Psikoloji” adlı eğitim seminerinin ardından Başarı Sertifikası almaya hak kazandılar.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada: “Pozitif psikolojide asıl amaç hasta olanı düzeltmek değil, sağlıklı insanın yaşam kalitesini artırmak olduğunu hatırlatırım. Çağımızdaki gelişme ve değişimler hayatımızı birçok yönden etkilediği gibi eğitim alanını da etkilemekte. Değişen yaşam standartları ile beraber sağlık çalışanlarımızın eğitim ihtiyaçları da bununla ilerleme göstermektedir. Bu nedenle ben de Pozitif Psikoloji Seminerinde Başarı Sertifikası almaya hak kazanan sağlık personelime teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.