19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Petrol-İş’te Gebze heyecanı

Gebze 20.08.2019 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Petrol-İş’te Gebze heyecanı

28.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek olan Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olacaklar arasında Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı ve aynı zamanda Gebze Sendikalar Birliği Başkanı Süleyman Akyüz’ün de adı geçiyor.

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikasının (Petrol-İş) 28.Olağan Genel Kurulu 31 Ağustos - 1 Eylül 2019 Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Başkanlığını sendikanın eski Kocaeli Şube başkanlarından Ali Ufuk Yaşar’ın yaptığı Petrol-İş Sendikası’nın Olağan Kongresi’nde yönetim organlarının seçimi olacak. Başkan Yaşar’ın yeniden aday olacağı genel kurulda başkanlık için aday olacaklar arasında Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı ve aynı zamanda Gebze Sendikalar Birliği Başkanı Süleyman Akyüz’ün de adı geçiyor. Akyüz henüz resmi bir açıklama yapmazken, kulislerde önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması ile adaylık için başvuru yapacağı konuşulmakta. KONGRE AY SONUNDA YAPILACAK  Petrol-İş Sendikası’nın 28.Olağan Genel Kurulu, Ağustos ayı sonunda sendikanın İstanbul Altunizade’de ki genel merkezinde yapılacak. Bu toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 07-08 Eylül 2019 tarihlerinde aynı saatte ve yerde aynı gündem çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Yapılacak seçimler sonrası Sendikanın 5 kişilik yönetim kurulunun yanı sıra 3 kişilik denetleme kurulu, 3 kişilik disiplin kurulu ve Türk-İş delegasyonu üyeleri seçilecek.
28.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek olan Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olacaklar arasında Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı ve aynı zamanda Gebze Sendikalar Birliği Başkanı Süleyman Akyüz’ün de adı geçiyor.

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikasının (Petrol-İş) 28.Olağan Genel Kurulu 31 Ağustos - 1 Eylül 2019 Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Başkanlığını sendikanın eski Kocaeli Şube başkanlarından Ali Ufuk Yaşar’ın yaptığı Petrol-İş Sendikası’nın Olağan Kongresi’nde yönetim organlarının seçimi olacak. Başkan Yaşar’ın yeniden aday olacağı genel kurulda başkanlık için aday olacaklar arasında Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı ve aynı zamanda Gebze Sendikalar Birliği Başkanı Süleyman Akyüz’ün de adı geçiyor. Akyüz henüz resmi bir açıklama yapmazken, kulislerde önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması ile adaylık için başvuru yapacağı konuşulmakta.

KONGRE AY SONUNDA YAPILACAK

 Petrol-İş Sendikası’nın 28.Olağan Genel Kurulu, Ağustos ayı sonunda sendikanın İstanbul Altunizade’de ki genel merkezinde yapılacak. Bu toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 07-08 Eylül 2019 tarihlerinde aynı saatte ve yerde aynı gündem çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Yapılacak seçimler sonrası Sendikanın 5 kişilik yönetim kurulunun yanı sıra 3 kişilik denetleme kurulu, 3 kişilik disiplin kurulu ve Türk-İş delegasyonu üyeleri seçilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.