Piyangolar yanlı olana gidecek!

Kocaeli 25.07.2019 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Piyangolar yanlı olana gidecek!

CHP Kocaeli Milletvekili ve Sanayi Komisyonu Sözcüsü Tahsin Tarhan, daha önce Milli Piyango’da gerçekleşen şaibeleri dile getirmiş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne konun araştırılması ile ilgili Araştırma Önergesi vermişti. Bu olayların hemen akabinde Milli Piyango Genel Müdürü görevden alınmıştı. Şimdi ise Milli Piyango Varlık Fonu üzerinde satışa çıkarılıyor. Tahsin Tarhan konuyla ilgili, “Milli Piyango’daki şaibeleri, ört bas edemeyince satmaya karar verdiler. Osmanlı İmparatorluğundan bu yana devam eden bir kurumu, yıllarca sömürüp şimdi satıyorlar. MİLLİ PİYANGO TÜKENİNCE SATIŞA ÇIKARDILAR Milli Piyango, kimileri için vatandaşın hem umutlarını hem parasını yasal bir şekilde çalmanın paravanı haline getirilmişti. Milyarda bir denk gelebilecek rakamların biletlere isabet ettiğini, çıkan ikramiyelerin sahiplerin kimlere yakın olduğunu, canlı yayın olmadan çekiliş yapıldığını daha önce dile getirmiştik. Tüm bunlar su yüzüne çıkınca Milli Piyango Genel Müdürü’nü görevden aldır. Artık Milli Piyango’da çalınacak bir şey kalmayınca özelleştirip oradan da son bir gelir elde etme sevdasındalar. Ne yazık ki her alandaki yolsuzluklar şans oyunlarına kadar ulaşmış durumda. Milli Piyango’nun artık Milli değil Yanlı Piyango olduğunu tespit etmiştik. Şimdi Varlık Fonu üzerinden ihaleyle Çek Cumhuriyeti’ne ya da başka taliplere satılacağı iddia ediliyor. Korkarım ki ihalede piyangolar gibi Milli olana değil, yanlı olana gidecektir” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Sanayi Komisyonu Sözcüsü Tahsin Tarhan, daha önce Milli Piyango’da gerçekleşen şaibeleri dile getirmiş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne konun araştırılması ile ilgili Araştırma Önergesi vermişti. Bu olayların hemen akabinde Milli Piyango Genel Müdürü görevden alınmıştı. Şimdi ise Milli Piyango Varlık Fonu üzerinde satışa çıkarılıyor. Tahsin Tarhan konuyla ilgili, “Milli Piyango’daki şaibeleri, ört bas edemeyince satmaya karar verdiler. Osmanlı İmparatorluğundan bu yana devam eden bir kurumu, yıllarca sömürüp şimdi satıyorlar.

MİLLİ PİYANGO TÜKENİNCE SATIŞA ÇIKARDILAR

Milli Piyango, kimileri için vatandaşın hem umutlarını hem parasını yasal bir şekilde çalmanın paravanı haline getirilmişti. Milyarda bir denk gelebilecek rakamların biletlere isabet ettiğini, çıkan ikramiyelerin sahiplerin kimlere yakın olduğunu, canlı yayın olmadan çekiliş yapıldığını daha önce dile getirmiştik. Tüm bunlar su yüzüne çıkınca Milli Piyango Genel Müdürü’nü görevden aldır. Artık Milli Piyango’da çalınacak bir şey kalmayınca özelleştirip oradan da son bir gelir elde etme sevdasındalar. Ne yazık ki her alandaki yolsuzluklar şans oyunlarına kadar ulaşmış durumda. Milli Piyango’nun artık Milli değil Yanlı Piyango olduğunu tespit etmiştik. Şimdi Varlık Fonu üzerinden ihaleyle Çek Cumhuriyeti’ne ya da başka taliplere satılacağı iddia ediliyor. Korkarım ki ihalede piyangolar gibi Milli olana değil, yanlı olana gidecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.