“Planlı saldırı!”

Spor 05.02.2020 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Planlı saldırı!”

DARICA G.B YÖNETİMİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA

Darıca Gençlerbirliği A.Ş yönetimi, olaylı Gölcükspor maçı sonrasında sessizliğini bozarak dün kulübün sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayımladı. Yaşanan saldırının planlanarak gerçekleştiğini belirten Darıca G.B kanadı, futbolcu Emre Alan’ın telefonla tehdit edildiğini açıkladı. Darıca Gençlerbirliği A.Ş yönetiminin açıklaması şu şekilde oluştu: “Dün deplasmanda karşılaştığımız kentimizin takımı Gölcükspor maçından önce yaşanan olaylarla alakalı bilgi kirliliği sebebiyle bir açıklama yapma gereği doğmuştur. Maç öncesi yaşanan olayların sorumlusu Darıca Gençlerbirliği gibi gösterilmek istense de, yaşanan olayların rakip takımın günler öncesinden planlanmış olduğunu dün bizzat gördük. Karşılaşmadan bir hafta önce Gölcük'te ikamet eden futbolcumuz Ahmet Özer'in babasını arayan bazı kişiler(!), Ahmet Özer'in bu maça gelmemesini, aksi takdirde çıkacak olaylardan sorumlu olmayacaklarını belirttikleri konuşma kayıtlarımızda yer almaktadır”  KULÜP MÜDÜRÜ EMRE ALAN’I ARADI “Yine maçtan bir gün önce futbolcumuz Emre Alan'ı, Gölcükspor Kulüp Müdürü İshak Tarcan bizzat arayarak, ''Siz bize orada çiçek verdiniz, bizde size burada pasta vereceğiz. Yanımda da Erdem var, sana özel selamı var'' diyerek manalı tehditvari açıklamalarda bulunmuştur. Gölcükspor Kulüp Müdürü İshak Tarcan'ın arama kayıtları yine bizde mevcuttur. Olayları başlatan Erdem Korkmaz Güner'in basına yaptığı açıklamalar ise kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Dün oynanan karşılaşma öncesi olayları başlatan kişi Gölcükspor futbolcusu Erdem Korkmaz Güner'dir. Takımımız ısınma için sahaya çıkacakken, tünelde futbolcumuz Emre Alan'a saldırmış ve bunu gören futbolcularımız ile Gölcüksporlu futbolcular olaya müdahil olmuş ve bu tatsız olay, önü alınamaz bir hale gelmiştir”  ORANTISIZ GÜÇ KULLANILDI “Ayrıca Gölcük Emniyeti'nin, futbolcularımızı koruması ve olayı sakinleştirmesi gerekirken, takımımızdan bazı futbolculara orantısız güç kullanarak, gözaltı tehdidinde bulunması bizleri derinden üzmüştür. Oysa ki futbolcularımız, sadece ve sadece rakip takım tarafından saldırıya uğramış ve kendilerini savunma durumunda kalmışlardır. Aynı şehrin takımlarının birbirlerine daima destek olacağı yerde, Gölcükspor'un geçmişte olduğu gibi bugünde kulübümüzü hedef almalarını büyük bir talihsizlik olarak görüyoruz. Sahamızda her zaman, en iyi şekilde ağırladığımız Gölcükspor'un bize göstermiş oldukları misafirperverlik(!) ise gerçek niyetlerini ortaya çıkarmıştır. Kulübümüz, bu olaylarla ilgili detaylı ve belgeli açıklamayı önümüzdeki günlerde Kocaeli basınının davet edileceği bir basın toplantısında bütün kamu oyununa tüm çıplaklığıyla açıklayacaktır”
DARICA G.B YÖNETİMİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA

Darıca Gençlerbirliği A.Ş yönetimi, olaylı Gölcükspor maçı sonrasında sessizliğini bozarak dün kulübün sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayımladı. Yaşanan saldırının planlanarak gerçekleştiğini belirten Darıca G.B kanadı, futbolcu Emre Alan’ın telefonla tehdit edildiğini açıkladı.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş yönetiminin açıklaması şu şekilde oluştu: “Dün deplasmanda karşılaştığımız kentimizin takımı Gölcükspor maçından önce yaşanan olaylarla alakalı bilgi kirliliği sebebiyle bir açıklama yapma gereği doğmuştur. Maç öncesi yaşanan olayların sorumlusu Darıca Gençlerbirliği gibi gösterilmek istense de, yaşanan olayların rakip takımın günler öncesinden planlanmış olduğunu dün bizzat gördük. Karşılaşmadan bir hafta önce Gölcük'te ikamet eden futbolcumuz Ahmet Özer'in babasını arayan bazı kişiler(!), Ahmet Özer'in bu maça gelmemesini, aksi takdirde çıkacak olaylardan sorumlu olmayacaklarını belirttikleri konuşma kayıtlarımızda yer almaktadır” 

KULÜP MÜDÜRÜ EMRE ALAN’I ARADI

“Yine maçtan bir gün önce futbolcumuz Emre Alan'ı, Gölcükspor Kulüp Müdürü İshak Tarcan bizzat arayarak, ''Siz bize orada çiçek verdiniz, bizde size burada pasta vereceğiz. Yanımda da Erdem var, sana özel selamı var'' diyerek manalı tehditvari açıklamalarda bulunmuştur. Gölcükspor Kulüp Müdürü İshak Tarcan'ın arama kayıtları yine bizde mevcuttur. Olayları başlatan Erdem Korkmaz Güner'in basına yaptığı açıklamalar ise kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Dün oynanan karşılaşma öncesi olayları başlatan kişi Gölcükspor futbolcusu Erdem Korkmaz Güner'dir. Takımımız ısınma için sahaya çıkacakken, tünelde futbolcumuz Emre Alan'a saldırmış ve bunu gören futbolcularımız ile Gölcüksporlu futbolcular olaya müdahil olmuş ve bu tatsız olay, önü alınamaz bir hale gelmiştir” 

ORANTISIZ GÜÇ KULLANILDI

“Ayrıca Gölcük Emniyeti'nin, futbolcularımızı koruması ve olayı sakinleştirmesi gerekirken, takımımızdan bazı futbolculara orantısız güç kullanarak, gözaltı tehdidinde bulunması bizleri derinden üzmüştür. Oysa ki futbolcularımız, sadece ve sadece rakip takım tarafından saldırıya uğramış ve kendilerini savunma durumunda kalmışlardır. Aynı şehrin takımlarının birbirlerine daima destek olacağı yerde, Gölcükspor'un geçmişte olduğu gibi bugünde kulübümüzü hedef almalarını büyük bir talihsizlik olarak görüyoruz. Sahamızda her zaman, en iyi şekilde ağırladığımız Gölcükspor'un bize göstermiş oldukları misafirperverlik(!) ise gerçek niyetlerini ortaya çıkarmıştır. Kulübümüz, bu olaylarla ilgili detaylı ve belgeli açıklamayı önümüzdeki günlerde Kocaeli basınının davet edileceği bir basın toplantısında bütün kamu oyununa tüm çıplaklığıyla açıklayacaktır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.