19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

PM üyesi seçilen Tarhan örgütlerle buluştu

Siyaset 06.08.2020 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

PM üyesi seçilen Tarhan örgütlerle buluştu

CHP Olağan Kurultay’ında Parti Meclisi’ne (PM) seçilen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Bölgesi örgütlerini ziyaret etti. CHP’de geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kurultay gerçekleştirilmiş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu kurultayda tek aday olup güçlenerek yeniden genel başkan seçilmişti. Olağan genel kurultayda 200 kişilik anahtar listeye giren parti meclisi adayı CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, PM üyesi olarak olağan genel kurultayı geride bıraktı. Tarhan, olağan genel kurultayın arıdndan Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova İlçe Örgütlerini ziyaret ederek partililerle buluştu. İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ İlk olarak Dilovası’na giden Tarhan burada iktidar mesajları verdi. Tarhan ilçe başkanlığında gerçekleştirdiği konuşmada, “Laik, demokratik, Parlamenter sistem için hep birlikte omuz omuza vererek, dayanışma ruhuyla iktidara yürüyeceğiz. Dilovası İlçe Başkanlığımızda, İlçe Başkanımız Kerem Aydemir, İlçe Yöneticilerimiz ve partililerimizle bir araya geldik” dedi. SOSYAL MEDYA KAVGALARINA DİKKAT ÇEKTİ Dilovası’nın ardından Darıca’ya geçen Tarhan, burada birlik ve barış mesajları verdi. Son zamanlarda CHP Darıca’da yaşanan ayrılıklar ve sosyal medyada gerçekleşen parti içi kavgalara da dikkat çeken Tarhan, örgüt içindeki problemlerin sosyal medyada paylaşılmaması gerektiğine vurgu yaptı. Tarhan, “CHP olarak birbirimizi sevgiyle kucaklayacak ve demokrasi sevdamız ile bağlanarak başarıya ulaşacağız.  CHP Darıca İlçe Başkanlığımızda, İlçe Başkanımız Gökhan Aktaş, İlçe Yöneticilerimiz ve partililerimizle bir araya geldik” dedi. HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ Tarhan Darıca’nın ardından Gebze İlçe Örgütü’ne ziyarette bulundu. Burada da Dilovası’nda olduğu gibi iktidar mesajları veren CHP’li Tarhan, “Ülkemizin üzerindeki karanlık bulutları dağıtacak aydınlık günler çok yakın. Halkın İktidarını kuracağız. Korkmadan, yılmadan mücadelemize devam edeceğiz. Gebze İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik. İlçe Başkanımız Gökhan Orhan, İlçe Yöneticilerimiz ve partililerimizle buluştuk” diye konuştu. Tarhan son olarak Çayırova Örgütü ile bir araya geldi. Tarhan buradaki konuşmasında, “Cumhuriyet Halk Partisi dalları geleceğe uzanan dünün, bugünün ve yarının partisidir. CHP Çayırova İlçe Başkanımız Cihan Soyluçiçek, İlçe Yöneticilerimiz ve partililerimizle İlçe Başkanlığımızda bir araya geldik” ifadelerine yer verdi.

CHP Olağan Kurultay’ında Parti Meclisi’ne (PM) seçilen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Bölgesi örgütlerini ziyaret etti.

CHP’de geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kurultay gerçekleştirilmiş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu kurultayda tek aday olup güçlenerek yeniden genel başkan seçilmişti. Olağan genel kurultayda 200 kişilik anahtar listeye giren parti meclisi adayı CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, PM üyesi olarak olağan genel kurultayı geride bıraktı. Tarhan, olağan genel kurultayın arıdndan Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova İlçe Örgütlerini ziyaret ederek partililerle buluştu.

İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ

İlk olarak Dilovası’na giden Tarhan burada iktidar mesajları verdi. Tarhan ilçe başkanlığında gerçekleştirdiği konuşmada, “Laik, demokratik, Parlamenter sistem için hep birlikte omuz omuza vererek, dayanışma ruhuyla iktidara yürüyeceğiz. Dilovası İlçe Başkanlığımızda, İlçe Başkanımız Kerem Aydemir, İlçe Yöneticilerimiz ve partililerimizle bir araya geldik” dedi.

SOSYAL MEDYA KAVGALARINA DİKKAT ÇEKTİ

Dilovası’nın ardından Darıca’ya geçen Tarhan, burada birlik ve barış mesajları verdi. Son zamanlarda CHP Darıca’da yaşanan ayrılıklar ve sosyal medyada gerçekleşen parti içi kavgalara da dikkat çeken Tarhan, örgüt içindeki problemlerin sosyal medyada paylaşılmaması gerektiğine vurgu yaptı. Tarhan, “CHP olarak birbirimizi sevgiyle kucaklayacak ve demokrasi sevdamız ile bağlanarak başarıya ulaşacağız.  CHP Darıca İlçe Başkanlığımızda, İlçe Başkanımız Gökhan Aktaş, İlçe Yöneticilerimiz ve partililerimizle bir araya geldik” dedi.

HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ

Tarhan Darıca’nın ardından Gebze İlçe Örgütü’ne ziyarette bulundu. Burada da Dilovası’nda olduğu gibi iktidar mesajları veren CHP’li Tarhan, “Ülkemizin üzerindeki karanlık bulutları dağıtacak aydınlık günler çok yakın. Halkın İktidarını kuracağız. Korkmadan, yılmadan mücadelemize devam edeceğiz. Gebze İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik. İlçe Başkanımız Gökhan Orhan, İlçe Yöneticilerimiz ve partililerimizle buluştuk” diye konuştu. Tarhan son olarak Çayırova Örgütü ile bir araya geldi. Tarhan buradaki konuşmasında, “Cumhuriyet Halk Partisi dalları geleceğe uzanan dünün, bugünün ve yarının partisidir. CHP Çayırova İlçe Başkanımız Cihan Soyluçiçek, İlçe Yöneticilerimiz ve partililerimizle İlçe Başkanlığımızda bir araya geldik” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.