19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Polisan'ın eğitim desteği sürüyor!

Gebze 26.08.2019 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Polisan'ın eğitim desteği sürüyor!

Her biri kendi alanında öncü ve güçlü olan kuruluşlarla, boya, kimya, tekstil, inşaat ve lojistik (liman işletmeciliği) sektörlerinde faaliyet gösteren Polisan Holding, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Endüstriyel Nicel Analiz Laboratuvarı yaptırdı.

Kuruluşundan bu yana toplumsal ve çevresel hayatın gelişimi için başta eğitim olmak üzere birçok alanda kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları yapan Polisan Holding, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Endüstriyel Nicel Analiz Laboratuvarı’nın yapımını üstlendi. GEBKİM Vakfı tarafından desteklenen okulda sanayi ile yakın işbirliği halinde tasarlanan 8’i kimya, 4’ü endüstriyel otomasyon olmak üzere toplam 12 adet laboratuvar bulunuyor. GEBKİM MTAL, GELECEĞİN KİMYACILARINI YETİŞTİRİYOR GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geleceğin kimyacılarını yetiştirmek üzere bu yıl ilk kez LGS puanı ile 120 öğrenci aldı. GEBKİM MTAL, daha ilk yılında Kocaeli genelinde en yüksek yüzdelik dilimle öğrenci alan dördüncü meslek lisesi olma başarısını gösterdi. Geleceğini ilaç, kozmetik, temizlik ürünleri, plastik, ambalaj gibi birçok farklı alt sektörü barındıran kimya sektöründe şekillendirmek isteyen öğrenciler, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde alacakları nitelikli eğitimle iş garantili bir meslek sahibi olma fırsatını yakalayacak. Polisan Holding iştiraki, Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya’nın, 50 milyon Euroluk yatırım ile yaptırılan LEED GOLD sertifikalı yeni boya üretim ve depolama tesisi de Kocaeli Gebze V (Kimya) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (GEBKİM) yer alıyor.     BİTLİS, “EĞİTİME KATKIMIZ SÜRECEK” Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis, Polisan Holding’in, kuruluşundan bu yana eğitim alanındaki yatırımlara tüm gayretiyle katkı sağlamaya çalıştığını belirterek, şunları söyledi: “Bir ülkenin refahı, sürdürülebilir ekonomik büyümesi ve global rekabet gücünün; o ülkedeki genç nesillerin, geleceği inşa edebilecek donanıma sahip bireyler olarak yetişmeleriyle mümkün olabileceğini biliyoruz. Eğitimde yüksek kalite ve fırsat eşitliğinin sağlanabilmesi için büyük miktarlarda finansal kaynağa ihtiyaç var. İhtiyaç duyulan kaynağın sağlanmasında, özel sektörün de sorumluluk üstlenmesinin elzem olduğu bilinciyle Malatya ve Dilovası’nda 2 adet Polisan okulu kurduk. Kuruluşlarından bu yana okullarımızın her türlü ihtiyacını karşılamaya gayret ediyoruz. Mesleki ve teknik eğitimin sanayi ile birlikte gelişmesini önemsiyoruz. GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptırdığımız Endüstriyel Nicel Analiz Laboratuvarı’nın da okuldaki öğrencilerin bilgi, beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. İnsanımızın hayat kalitesini yükseltecek, çocuklarımızın ve dolayısıyla ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” 
Her biri kendi alanında öncü ve güçlü olan kuruluşlarla, boya, kimya, tekstil, inşaat ve lojistik (liman işletmeciliği) sektörlerinde faaliyet gösteren Polisan Holding, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Endüstriyel Nicel Analiz Laboratuvarı yaptırdı.

Kuruluşundan bu yana toplumsal ve çevresel hayatın gelişimi için başta eğitim olmak üzere birçok alanda kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları yapan Polisan Holding, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Endüstriyel Nicel Analiz Laboratuvarı’nın yapımını üstlendi. GEBKİM Vakfı tarafından desteklenen okulda sanayi ile yakın işbirliği halinde tasarlanan 8’i kimya, 4’ü endüstriyel otomasyon olmak üzere toplam 12 adet laboratuvar bulunuyor.

GEBKİM MTAL, GELECEĞİN KİMYACILARINI YETİŞTİRİYOR

GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geleceğin kimyacılarını yetiştirmek üzere bu yıl ilk kez LGS puanı ile 120 öğrenci aldı. GEBKİM MTAL, daha ilk yılında Kocaeli genelinde en yüksek yüzdelik dilimle öğrenci alan dördüncü meslek lisesi olma başarısını gösterdi. Geleceğini ilaç, kozmetik, temizlik ürünleri, plastik, ambalaj gibi birçok farklı alt sektörü barındıran kimya sektöründe şekillendirmek isteyen öğrenciler, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde alacakları nitelikli eğitimle iş garantili bir meslek sahibi olma fırsatını yakalayacak. Polisan Holding iştiraki, Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya’nın, 50 milyon Euroluk yatırım ile yaptırılan LEED GOLD sertifikalı yeni boya üretim ve depolama tesisi de Kocaeli Gebze V (Kimya) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (GEBKİM) yer alıyor.

 

 

BİTLİS, “EĞİTİME KATKIMIZ SÜRECEK”

Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis, Polisan Holding’in, kuruluşundan bu yana eğitim alanındaki yatırımlara tüm gayretiyle katkı sağlamaya çalıştığını belirterek, şunları söyledi: “Bir ülkenin refahı, sürdürülebilir ekonomik büyümesi ve global rekabet gücünün; o ülkedeki genç nesillerin, geleceği inşa edebilecek donanıma sahip bireyler olarak yetişmeleriyle mümkün olabileceğini biliyoruz. Eğitimde yüksek kalite ve fırsat eşitliğinin sağlanabilmesi için büyük miktarlarda finansal kaynağa ihtiyaç var. İhtiyaç duyulan kaynağın sağlanmasında, özel sektörün de sorumluluk üstlenmesinin elzem olduğu bilinciyle Malatya ve Dilovası’nda 2 adet Polisan okulu kurduk. Kuruluşlarından bu yana okullarımızın her türlü ihtiyacını karşılamaya gayret ediyoruz. Mesleki ve teknik eğitimin sanayi ile birlikte gelişmesini önemsiyoruz. GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptırdığımız Endüstriyel Nicel Analiz Laboratuvarı’nın da okuldaki öğrencilerin bilgi, beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. İnsanımızın hayat kalitesini yükseltecek, çocuklarımızın ve dolayısıyla ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.