Polisten Kaçmadı

Kocaeli 22.11.2017 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Polisten Kaçmadı

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Timlerince yapılan uygulamalarda dikkatlerden kaçamayan şüphelilerden ruhsatsız pompalı tüfek, mermiler ve bir miktar uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Cengiz Topel Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek kontrol edilen Ö.E isimli şahsa ait araç içerisinde yapılan aramada Yunus Timleri 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile 17 adet fişek ele geçiridi. Yuvam Akarca mesire alanında park halindeki bir araç içerisinde durumlarından şüphelenilerek kontrol edilen T.T, A.E, Ç.Y, G.S isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada ise bir miktar esrar maddesi ele geçirilerek , şüpheliler gerekli işlemleri yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.
Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Timlerince yapılan uygulamalarda dikkatlerden kaçamayan şüphelilerden ruhsatsız pompalı tüfek, mermiler ve bir miktar uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Cengiz Topel Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek kontrol edilen Ö.E isimli şahsa ait araç içerisinde yapılan aramada Yunus Timleri 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile 17 adet fişek ele geçiridi.

Yuvam Akarca mesire alanında park halindeki bir araç içerisinde durumlarından şüphelenilerek kontrol edilen T.T, A.E, Ç.Y, G.S isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada ise bir miktar esrar maddesi ele geçirilerek , şüpheliler gerekli işlemleri yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.