Profesyonel futbolcudan ilginç korona söylemi!

Spor 29.04.2020 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Profesyonel futbolcudan ilginç korona söylemi!

MUSTAFA KARA’DAN SES GETİRECEK AÇIKLAMALAR:

Bölgemizin yetiştirdiği başarılı futbolculardan Mustafa Kara, karantina günlerinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Futbol hayatına Darıca G.B altyapısında merhaba diyen ve başarı merdivenlerini kısa sürede tırmanarak kalitesini küçük yaşlarda kanıtlayan deneyimli oyuncu, futbol ve koronavirüs sürecine dair çarpıcı mesajlar verdi. SAKATLANDI, DAHA GÜÇLÜ DÖNDÜ Darıca Gençlerbirliği’nin de yer aldığı 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor formasını terleten 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon şansız bir sakatlık geçirdi. İç yan bağlarındaki yırtık nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalan Kara, çalışkan kimliğini bir kez daha göstererek kısa sürede sahalara dönerek takımına önemli bir katkı sundu. 35 puanı bulunan Halide Edip Adıvarspor ile Play-Off oynamak istediklerini kaydeden Kara, maddi sıkıntılara rağmen bunu başaracak güce sahip olduklarını belirtti. DARICA YOZGAT’TAN BOŞ DÖNMEMELİ Altyapısında yetişip profesyonelliğe adım attığı Darıca Gençlerbirliği ile aynı grupta mücadele etmenin farklı duyguları beraberinde getirdiğini kaydeden Mustafa Kara, sarı yeşillilerin gruptaki durumu hakkındaki düşüncelerini de paylaştı. Darıca G.B’nin Altındağ Belediyespor karşısında aldığı galibiyetin çok önemli olduğunu kaydeden Kara, “Darıca o maçı kazanarak değerli bir 3 puan aldı. Ama halen bir şey bitmiş değil. Liglerin başlamasının ardından ilk haftada birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Darıca’nın Yozgatspor deplasmanından en kötü 1 puanla dönmesi gerektiğini düşünüyorum”dedi. ZENGİNLERİ ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN… Koronavirüs salgınının gereğinden fazla abartıldığını söyleyen Mustafa Kara, “Dünya genelinde açlıktan ölenlerin sayısı çok fazla. Koronavirüsün zenginleri de öldürebildiği için bu virüs abartılıyor. Oysa ki en az ölüm nedenlerinin başında koronavirüs geliyor. Ölüme daha yakın olduğunu anlayan insanlar umarım bu süreçten dersler çıkarırlar. Bu durumu bir fırsat olarak görüp şapkamızı önüne koyarak düşünmeliyiz” dedi. Deneyimli oyuncu, evde de olsa bireysel çalışmalarını aksatmıyor. Mustafa Kara, Halide Edip Adıvarspor formasını giyiyor.
MUSTAFA KARA’DAN SES GETİRECEK AÇIKLAMALAR:

Bölgemizin yetiştirdiği başarılı futbolculardan Mustafa Kara, karantina günlerinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Futbol hayatına Darıca G.B altyapısında merhaba diyen ve başarı merdivenlerini kısa sürede tırmanarak kalitesini küçük yaşlarda kanıtlayan deneyimli oyuncu, futbol ve koronavirüs sürecine dair çarpıcı mesajlar verdi.

SAKATLANDI, DAHA GÜÇLÜ DÖNDÜ

Darıca Gençlerbirliği’nin de yer aldığı 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor formasını terleten 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon şansız bir sakatlık geçirdi. İç yan bağlarındaki yırtık nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalan Kara, çalışkan kimliğini bir kez daha göstererek kısa sürede sahalara dönerek takımına önemli bir katkı sundu. 35 puanı bulunan Halide Edip Adıvarspor ile Play-Off oynamak istediklerini kaydeden Kara, maddi sıkıntılara rağmen bunu başaracak güce sahip olduklarını belirtti.

DARICA YOZGAT’TAN BOŞ DÖNMEMELİ

Altyapısında yetişip profesyonelliğe adım attığı Darıca Gençlerbirliği ile aynı grupta mücadele etmenin farklı duyguları beraberinde getirdiğini kaydeden Mustafa Kara, sarı yeşillilerin gruptaki durumu hakkındaki düşüncelerini de paylaştı. Darıca G.B’nin Altındağ Belediyespor karşısında aldığı galibiyetin çok önemli olduğunu kaydeden Kara, “Darıca o maçı kazanarak değerli bir 3 puan aldı. Ama halen bir şey bitmiş değil. Liglerin başlamasının ardından ilk haftada birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Darıca’nın Yozgatspor deplasmanından en kötü 1 puanla dönmesi gerektiğini düşünüyorum”dedi.

ZENGİNLERİ ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN…

Koronavirüs salgınının gereğinden fazla abartıldığını söyleyen Mustafa Kara, “Dünya genelinde açlıktan ölenlerin sayısı çok fazla. Koronavirüsün zenginleri de öldürebildiği için bu virüs abartılıyor. Oysa ki en az ölüm nedenlerinin başında koronavirüs geliyor. Ölüme daha yakın olduğunu anlayan insanlar umarım bu süreçten dersler çıkarırlar. Bu durumu bir fırsat olarak görüp şapkamızı önüne koyarak düşünmeliyiz” dedi.

Deneyimli oyuncu, evde de olsa bireysel çalışmalarını aksatmıyor.

Mustafa Kara, Halide Edip Adıvarspor formasını giyiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.