19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

PTT 2 bin 500 kişi işe alacak

14.02.2017 - 08:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

PTT 2 bin 500 kişi işe alacak

PTT sözleşmeli personel alımını başlattı. Devlet Personel Başkanlığı'nın sitesinden ilan yayınlayan PTT, gişe ve büro görevlisi ile dağıtıcı unvanlı 'idari hizmet sözleşmeli personel' alacağını açıkladı. Geçtiğimiz hafta Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın duyurduğu, "PTT 2 bin 500 personel alacak" açıklamasının ardından, başvuru tarihleri de 13-18 Şubat olarak belirlendi. Adaylar www.ptt.gov.tr ve ik.ptt.gov. tr internet adreslerinden başvurularını yapabilecek. Arslan, İstanbul'da 500 kişinin alım sürecinin başlayacağını, yıl içinde de bu kadroyu 2 bin 500'e tamamlayacaklarını açıklamıştı.

PTT sözleşmeli personel alımını başlattı. Devlet Personel Başkanlığı'nın sitesinden ilan yayınlayan , gişe ve büro görevlisi ile dağıtıcı unvanlı 'idari hizmet sözleşmeli personel' alacağını açıkladı. Geçtiğimiz hafta Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın duyurduğu, "PTT 2 bin 500 personel alacak" açıklamasının ardından, başvuru tarihleri de 13-18 Şubat olarak belirlendi. Adaylar www.ptt.gov.tr ve ik.ptt.gov. tr internet adreslerinden başvurularını yapabilecek. Arslan, İstanbul'da 500 kişinin alım sürecinin başlayacağını, yıl içinde de bu kadroyu 2 bin 500'e tamamlayacaklarını açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.