19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

RAKİP YILDIRIMSPOR'DA BAŞKAN YILMAZ AÇIKLADI

Spor 30.08.2016 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

RAKİP YILDIRIMSPOR'DA BAŞKAN YILMAZ AÇIKLADI

Çayırovaspor ve Gebzespor ile aynı grupta mücadele edecek olan Yıldırımspor Kulüp Başkanı Erdinç Yılmaz Kalaycıoğlu ligde tüm takımların zorlu olduğunu belirtirken mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini ifade etti. Fikstür için avantaj ya da dezavantaj gibi bir kıyaslama yapamayacaklarını söyleyen Kalaycıoğlu, hayırlısıyla ligi üst sıralarda tamamlamak istediklerini dile getirdi. İLK MAÇ SULTANGAZİSPOR İLE DEPLASMANDA Bölgesel Amatör Ligde yeni sezona hazırlanan temsilcimiz Yıldırımspor, sezonun ilk maçını deplasmanda Sultangazispor ile yapacak.

Çayırovaspor ve Gebzespor ile aynı grupta mücadele edecek olan Yıldırımspor Kulüp Başkanı Erdinç Yılmaz Kalaycıoğlu ligde tüm takımların zorlu olduğunu belirtirken mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini ifade etti.

Fikstür için avantaj ya da dezavantaj gibi bir kıyaslama yapamayacaklarını söyleyen Kalaycıoğlu, hayırlısıyla ligi üst sıralarda tamamlamak istediklerini dile getirdi.

İLK MAÇ SULTANGAZİSPOR İLE DEPLASMANDA

Bölgesel Amatör Ligde yeni sezona hazırlanan temsilcimiz Yıldırımspor, sezonun ilk maçını deplasmanda Sultangazispor ile yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.