19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ramazan fırsatçılarına göz açtırılmıyor!

09.05.2017 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ramazan fırsatçılarına göz açtırılmıyor!

Ramazan ayının yaklaşması ile gıda sektöründe de hareketlilik başladı. Hükümet ve yerel yönetimler ramazanı fırsata çevirmeye çalışanlara göz açtırmayacak.

  Belediyeler bu yıl denetimlere erken başlayacak. Hijyen şartlarının aranacağı hizmet sektöründe, Ramazan dolayısıyla fiatlarda oynamanın da önüne geçilecek. Sebze ve meyvelerde ki denetimler arttırılarak, kasaplara yönelikte incelemelere ağırlık verilecek. Belediyeler ayrıca ramazan nedeniyle muhtarlıklarla iş birliği yaparak, ihtiyaç sahiplerini belirleyerek, gıda yardımında bulunacak. RAMAZAN HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI 26 Mayıs’ta başlayacak Ramazan ayında vatandaşın huzur ve rahatının bozulmaması için yerel yönetimler, mesaiye başladı. Hükümet, bu yılda ramazan fırsatçılarına göz açtırılmayacağını açıkladı. Özellikle gıda sektöründe, ramazan ayı öncesinde stoklarını güçlendirip, fiatlarda oynama yapmayı düşünen esnaf, bunun faturasını ağır ödeyecek. Belediyeler, hijyen denetimlerinin yanı sıra fiatlarla ilgili de denetimler yaparak, ramazan ayın da vatandaşın pahalıya ürün almasının önüne geçecek. İHTİYAÇ SÜHİPLERİ BELİRLENECEK Ramazan ayında gıda da fiat artışının önüne geçmek için yapılacak çalışmaların yanı sıra ihtiyaç sahipleri de belirlenecek. Belediyeler, muhtarlıklarla kuracağı diyalog ile ramazan ayı başlamadan, ihtiyaç sahıplerini belirleyecek. Belediyeler kendi imkanlarının yanı sıra yardım sever vatandaşlarında bağışı ile ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunacak.
Ramazan ayının yaklaşması ile gıda sektöründe de hareketlilik başladı. Hükümet ve yerel yönetimler ramazanı fırsata çevirmeye çalışanlara göz açtırmayacak.

 

Belediyeler bu yıl denetimlere erken başlayacak. Hijyen şartlarının aranacağı hizmet sektöründe, Ramazan dolayısıyla fiatlarda oynamanın da önüne geçilecek. Sebze ve meyvelerde ki denetimler arttırılarak, kasaplara yönelikte incelemelere ağırlık verilecek. Belediyeler ayrıca ramazan nedeniyle muhtarlıklarla iş birliği yaparak, ihtiyaç sahiplerini belirleyerek, gıda yardımında bulunacak.


RAMAZAN HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI
26 Mayıs’ta başlayacak Ramazan ayında vatandaşın huzur ve rahatının bozulmaması için yerel yönetimler, mesaiye başladı. Hükümet, bu yılda ramazan fırsatçılarına göz açtırılmayacağını açıkladı. Özellikle gıda sektöründe, ramazan ayı öncesinde stoklarını güçlendirip, fiatlarda oynama yapmayı düşünen esnaf, bunun faturasını ağır ödeyecek. Belediyeler, hijyen denetimlerinin yanı sıra fiatlarla ilgili de denetimler yaparak, ramazan ayın da vatandaşın pahalıya ürün almasının önüne geçecek.


İHTİYAÇ SÜHİPLERİ BELİRLENECEK
Ramazan ayında gıda da fiat artışının önüne geçmek için yapılacak çalışmaların yanı sıra ihtiyaç sahipleri de belirlenecek. Belediyeler, muhtarlıklarla kuracağı diyalog ile ramazan ayı başlamadan, ihtiyaç sahıplerini belirleyecek. Belediyeler kendi imkanlarının yanı sıra yardım sever vatandaşlarında bağışı ile ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.