Rayların Üzerinde Alkol Alırken Tren Çarpan Adam, Paramparça Oldu

04.01.2015 - 20:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Rayların Üzerinde Alkol Alırken Tren Çarpan Adam, Paramparça Oldu

rayların üzerinde arkadaşıyla alkol alan Hasan Bekmez, hızla gelen treni görmesine rağmen çekilmeyip el sallayınca trenin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Adana'da rayların üzerinde arkadaşıyla alkol alan bir kişi, hızla gelen treni görmesine rağmen çekilmeyip el sallayınca trenin altında kaldı. SİREN ÇALAN TRENE ALDIRMAYARAK, EL SALLADI Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hasan Bekmez (53) arkadaşıyla birlikte Adana-Mersin istikametindeki rayların hemen yanına oturarak alkol almaya başladı. Bekmez bir süre sonra alkolün de etkisiyle ayaklarını rayların üzerine uzattı. Bu arada Adana'dan Mersin'e gitmek üzere gardan bir tren yola çıktı. Tren Fevzipaşa Mahallesi'ne geldiğinde Bekmez'i görerek siren çaldı ancak şahıs aldırış etmeyerek trene el salladı. PARAMPARÇA OLAN VÜCUDU, 5 METRE UZAĞA SAVRULDU Hızla gelen tren, şahıs raydan çekilmeyince son anda frene bastı ancak duramayarak Bekmez'e çarpıp altına aldı. Bekmez'in vücudu paramparça olurken parçaları rayların dışına fırlayarak 5 metre uzaklıktaki park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Şahsın diğer parçaları ise yaklaşık 5 metrelik bir alana yayıldı. SAĞLIK EKİPLERİ, CESEDİN PARÇALARINI TOPLADI Çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri, cesedin sadece parçalarını toplayabildi. Olayı gördüğünü ileri süren Salih Tamer, iki kişinin rayların kenarında oturduğunu, bir kişinin trenin siren çalmasına rağmen ayağını raylardan çekmediğini bu nedenle trenin altında kalarak hayatını kaybettiğini söyledi. VATANDAŞLAR CESEDİ GÖRMEK İÇİN BİRBİRİYLE YARIŞTI Bu arada olayın meydana geldiği yerde istinat duvarının kırılarak vatandaşların karşıdan karşıya geçtiği görüldü. Cesedi görmek isteyen vatandaşlar da olay yerinde birbiriyle yarıştı. Çocuk, kadın, yaşlı, genç herkes cesedin parçalarını görmek için raylara gelmek isteyince polis zor anlar yaşadı. Çocukların cesedi görmek için istinat duvarının üzerine çıkması da dikkat çekti.
rayların üzerinde arkadaşıyla alkol alan Hasan Bekmez, hızla gelen treni görmesine rağmen çekilmeyip el sallayınca trenin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Adana'da rayların üzerinde arkadaşıyla alkol alan bir kişi, hızla gelen treni görmesine rağmen çekilmeyip el sallayınca trenin altında kaldı.

SİREN ÇALAN TRENE ALDIRMAYARAK, EL SALLADI

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hasan Bekmez (53) arkadaşıyla birlikte Adana-Mersin istikametindeki rayların hemen yanına oturarak alkol almaya başladı. Bekmez bir süre sonra alkolün de etkisiyle ayaklarını rayların üzerine uzattı. Bu arada Adana'dan Mersin'e gitmek üzere gardan bir tren yola çıktı. Tren Fevzipaşa Mahallesi'ne geldiğinde Bekmez'i görerek siren çaldı ancak şahıs aldırış etmeyerek trene el salladı.

PARAMPARÇA OLAN VÜCUDU, 5 METRE UZAĞA SAVRULDU

Hızla gelen tren, şahıs raydan çekilmeyince son anda frene bastı ancak duramayarak Bekmez'e çarpıp altına aldı. Bekmez'in vücudu paramparça olurken parçaları rayların dışına fırlayarak 5 metre uzaklıktaki park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Şahsın diğer parçaları ise yaklaşık 5 metrelik bir alana yayıldı.

SAĞLIK EKİPLERİ, CESEDİN PARÇALARINI TOPLADI

Çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri, cesedin sadece parçalarını toplayabildi. Olayı gördüğünü ileri süren Salih Tamer, iki kişinin rayların kenarında oturduğunu, bir kişinin trenin siren çalmasına rağmen ayağını raylardan çekmediğini bu nedenle trenin altında kalarak hayatını kaybettiğini söyledi.

VATANDAŞLAR CESEDİ GÖRMEK İÇİN BİRBİRİYLE YARIŞTI

Bu arada olayın meydana geldiği yerde istinat duvarının kırılarak vatandaşların karşıdan karşıya geçtiği görüldü. Cesedi görmek isteyen vatandaşlar da olay yerinde birbiriyle yarıştı. Çocuk, kadın, yaşlı, genç herkes cesedin parçalarını görmek için raylara gelmek isteyince polis zor anlar yaşadı. Çocukların cesedi görmek için istinat duvarının üzerine çıkması da dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.