19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Reina katliamcısının iğrenç ödülü ortaya çıktı

19.01.2017 - 08:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Reina katliamcısının iğrenç ödülü ortaya çıktı

Reina gece klübünde 39 kişiyi canice katleden 39 yaşındaki Abdulkadir Masharipov'un yakalandığı evde yanında bulunan 3 kadının, teröristin ödülü olduğu tespit edildi.

Yılbaşı gecesi ünlü gece kulübünde 39 kişinin katledildiği saldırıyı gerçekleştiren Özbekistanlı Abdulkadir Masharipov 'un yakalanmasının ardından saldırı ve sonrasında saklandığı eve dair bir çok detay orya çıkmaya başladı. Reina'yı kana bulayan Abdulkadir Masharipov'un başka bir hücreye teslim ettiği 4 yaşındaki oğlunun 2 kurye tarafından başka bir adrese götürüldüğü anlaşıldı. Polis, 2 kuryenin izini sürüyor. Zanlının polisteki sorgusunda sık sık oğlunu sorduğu öğrenildi. Masharipov, oğlunu teslim ettiği hücre evinin adresini polise verdi. Ancak yapılan baskında evin boşaltıldığı anlaşıldı. Polis, teröristin oğlunu ve çocuğu teslim alan 2 kuryeyi arıyor. TEK TEK ANLATTI Yılbaşı gecesi ünlü gece kulübünde 39 kişinin katledildiği saldırıyı gerçekleştiren Özbekistanlı Abdulkadir Masharipov ve bağlantıları olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 50 kişinin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor. 'KADINLAR ÖDÜLDÜ' İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin İstanbul Esenyurt'ta saldırganı ele geçirdiği operasyona ilişkin bilgiler netleşiyor. Yapılan operasyonda evde bulunan Iraklı erkek militan ile Senegal uyruklu Dina A. (27), Somali uyruklu Aysha M. (27) ve Mısır uyruklu Tene Trare (26) isimli kadınlar da gözaltına alındı. Habertürk'te yer alan habere göre, DEAŞ'a katılmak üzere ülkemize gelen ve örgüt hücre evinde tutulan kadınların, yılbaşı gecesi Reina'da 39 kişiyi katleden Abdulkadir Masharipov'a ödül olarak DEAŞ tarafından gönderildiği ortaya çıktı. Masharipov'un DEAŞ tarafından gönderilen 3 kadın arasından Senegal uyruklu Dina A.'yı seçtiği ve dini nikâh kıyarak evlendiği öğrenildi.
Reina gece klübünde 39 kişiyi canice katleden 39 yaşındaki Abdulkadir Masharipov'un yakalandığı evde yanında bulunan 3 kadının, teröristin ödülü olduğu tespit edildi.

Yılbaşı gecesi ünlü gece kulübünde 39 kişinin katledildiği saldırıyı gerçekleştiren Özbekistanlı 'un yakalanmasının ardından saldırı ve sonrasında saklandığı eve dair bir çok detay orya çıkmaya başladı.

'yı kana bulayan Abdulkadir Masharipov'un başka bir hücreye teslim ettiği 4 yaşındaki oğlunun 2 kurye tarafından başka bir adrese götürüldüğü anlaşıldı.

Polis, 2 kuryenin izini sürüyor. Zanlının polisteki sorgusunda sık sık oğlunu sorduğu öğrenildi. Masharipov, oğlunu teslim ettiği hücre evinin adresini polise verdi. Ancak yapılan baskında evin boşaltıldığı anlaşıldı. Polis, in oğlunu ve çocuğu teslim alan 2 kuryeyi arıyor.

TEK TEK ANLATTI
Yılbaşı gecesi ünlü gece kulübünde 39 kişinin katledildiği saldırıyı gerçekleştiren Özbekistanlı Abdulkadir Masharipov ve bağlantıları olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 50 kişinin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.

'KADINLAR ÖDÜLDÜ'
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin İstanbul Esenyurt'ta saldırganı ele geçirdiği operasyona ilişkin bilgiler netleşiyor. Yapılan operasyonda evde bulunan Iraklı erkek militan ile Senegal uyruklu Dina A. (27), Somali uyruklu Aysha M. (27) ve Mısır uyruklu Tene Trare (26) isimli kadınlar da gözaltına alındı.

Habertürk'te yer alan habere göre, 'a katılmak üzere ülkemize gelen ve örgüt hücre evinde tutulan kadınların, yılbaşı gecesi Reina'da 39 kişiyi katleden Abdulkadir Masharipov'a ödül olarak DEAŞ tarafından gönderildiği ortaya çıktı.

Masharipov'un DEAŞ tarafından gönderilen 3 kadın arasından Senegal uyruklu Dina A.'yı seçtiği ve dini nikâh kıyarak evlendiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.