Resmen Kulüpler Birliği başkanı!

Spor 14.11.2019 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Resmen Kulüpler Birliği başkanı!

2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği’nde Volkan Can dönemi. Bugün gerçekleşen olağanüstü kongreye tek aday olarak giren Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, 90 kulübün yer aldığı 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı oldu. Hatırlanacağı üzere Darıca G.B Başkanı Arif Gülen aylar öncesinden yaptığı açıklamada kongrede aday olacağını kamuoyuna duyursa da, Gülen adaylıktan çekilerek Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’ı destekleyeceğini açıkladı. GÜLEN: DOĞRUNUN YANINDA OLACAĞIZ Kongreye katılarak Can’a destek veren Gülen yaptığı açıklamada, “Kulüp başkanları olarak hepimizin ortak adayı sayın Volkan Can olmuştur. Kendisinin ve ekibinin kulüplerimiz adına faydalı projeler üreteceğine inancım tamdır. Darıca G.B olarak biz de doğrunun ve faydalı işlerin yanında olmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilmesini isterim. Volkan başkanımıza yeni dönemde başarılar diliyorum “ ifadelerini kullandı.

2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği’nde Volkan Can dönemi. Bugün gerçekleşen olağanüstü kongreye tek aday olarak giren Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, 90 kulübün yer aldığı 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı oldu. Hatırlanacağı üzere Darıca G.B Başkanı Arif Gülen aylar öncesinden yaptığı açıklamada kongrede aday olacağını kamuoyuna duyursa da, Gülen adaylıktan çekilerek Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’ı destekleyeceğini açıkladı.

GÜLEN: DOĞRUNUN YANINDA OLACAĞIZ

Kongreye katılarak Can’a destek veren Gülen yaptığı açıklamada, “Kulüp başkanları olarak hepimizin ortak adayı sayın Volkan Can olmuştur. Kendisinin ve ekibinin kulüplerimiz adına faydalı projeler üreteceğine inancım tamdır. Darıca G.B olarak biz de doğrunun ve faydalı işlerin yanında olmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilmesini isterim. Volkan başkanımıza yeni dönemde başarılar diliyorum “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.