Romatem ile protokol imzalandı

Kocaeli 31.05.2016 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Romatem ile protokol imzalandı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerimize yönelik indirim anlaşmaları yapılmaya devam ediliyor. Kocaeli Romatem Hastanesi ile uygun koşullarda üyelerimizin faydalanılması için protokol imzalanarak yürürlüğe girdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol dün Özel Romatem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu ve hastane yönetiminin katılımıyla gerçekleştirilen tören ile cemiyet üyelerine uygun şartlarda sağlık hizmetlerinden faydalanmaları için protokol imzaladılar. TGF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ise, “Kocaeli Romatem Hastanesi ile yapılan bu protokol anlaşması üyelerimiz ve birinci derece yakınlarını kapsamakta. Çok uygun koşulları içeren anlaşma ile birlikte üyelerimiz ve birinci derece yakınları fizik tedavi alanında da önemli bir hizmetten faydalanacaklar. Yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Özel Romatem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu ise yaptığı konuşmada, “ Basın emekçilerinin zor koşullarda görev yaptığını biliyorum. Bizlerde Romatem Hastaneleri zinciri olarak protokol imzalayarak sağlık anlaşması yapmış olduk. Tüm basın mensuplarımıza ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  NOT: Yasa gereği indirim oranı haberimizde bildirilmemiştir. Ancak üyelerimize SMS yoluyla indirim oranı bildirilecektir.      
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerimize yönelik indirim anlaşmaları yapılmaya devam ediliyor. Kocaeli Romatem Hastanesi ile uygun koşullarda üyelerimizin faydalanılması için protokol imzalanarak yürürlüğe girdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol dün Özel Romatem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu ve hastane yönetiminin katılımıyla gerçekleştirilen tören ile cemiyet üyelerine uygun şartlarda sağlık hizmetlerinden faydalanmaları için protokol imzaladılar. TGF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ise, “Kocaeli Romatem Hastanesi ile yapılan bu protokol anlaşması üyelerimiz ve birinci derece yakınlarını kapsamakta. Çok uygun koşulları içeren anlaşma ile birlikte üyelerimiz ve birinci derece yakınları fizik tedavi alanında da önemli bir hizmetten faydalanacaklar. Yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Özel Romatem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu ise yaptığı konuşmada, “ Basın emekçilerinin zor koşullarda görev yaptığını biliyorum. Bizlerde Romatem Hastaneleri zinciri olarak protokol imzalayarak sağlık anlaşması yapmış olduk. Tüm basın mensuplarımıza ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 NOT: Yasa gereği indirim oranı haberimizde bildirilmemiştir. Ancak üyelerimize SMS yoluyla indirim oranı bildirilecektir.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.