Roza Onuncu yılını kutluyor

Gebze 10.01.2017 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Roza Onuncu yılını kutluyor

Gerek kentimizde gerekse ülkenin pek çok yerinde sahneye koyduğu oyunlarıyla tiyatroya çok önemli katkı sunan Roza Sanat Merkezi cumartesi akşamı önemli bir akşam yaşayacak. 10. yılını kutlamaya hazırlanan Roza Sanat Merkezi bu özel günü kutlayacak.

  ONUNCU YIL PROGRAMI Bayram Gündoğdu’nun sanat yönetmenliğini üstlendiği ve yıllardır pek çok başarılı oyuna imza atan Roza Sanat Merkezi cumartesi akşamı 10. Yılını kutluyor. Bugüne kadar sahnede pek çok güzel oyuna imza atan Roza Sanat Merkezi ailesi bu cumartesi akşam Gebze Kültür Merkezinde 10. Yılını güzel bir programla kutlayacak olan Roza Sanat Merkezi ailesi saat 19.00’da önemli bir programa imza atacak. Roza Sanat Merkezinin onuncu yıl programına herkes davetli. GÖRKEMLİ AKŞAM YAŞANACAK Kentimize kültürel açıdan katkı sunan ve pek çok kurs programı gerçekleştiren Roza Sanat Merkezinin bu önemli akşamında sanatseverler bir arada olacak. Onuncu yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenecek bu önemli akşamda Bayram Gündoğdu ve ekibi önemli bir akşama imza atacak. Pek çok önemli ismin katılacağı bu önemli akşama Gebzeliler de davetli. Roza Sana Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu “Bu önemli akşam da herkesi aramıza görmek istiyoruz” dedi.
Gerek kentimizde gerekse ülkenin pek çok yerinde sahneye koyduğu oyunlarıyla tiyatroya çok önemli katkı sunan Roza Sanat Merkezi cumartesi akşamı önemli bir akşam yaşayacak. 10. yılını kutlamaya hazırlanan Roza Sanat Merkezi bu özel günü kutlayacak.

 

ONUNCU YIL PROGRAMI

Bayram Gündoğdu’nun sanat yönetmenliğini üstlendiği ve yıllardır pek çok başarılı oyuna imza atan Roza Sanat Merkezi cumartesi akşamı 10. Yılını kutluyor. Bugüne kadar sahnede pek çok güzel oyuna imza atan Roza Sanat Merkezi ailesi bu cumartesi akşam Gebze Kültür Merkezinde 10. Yılını güzel bir programla kutlayacak olan Roza Sanat Merkezi ailesi saat 19.00’da önemli bir programa imza atacak. Roza Sanat Merkezinin onuncu yıl programına herkes davetli.

GÖRKEMLİ AKŞAM YAŞANACAK

Kentimize kültürel açıdan katkı sunan ve pek çok kurs programı gerçekleştiren Roza Sanat Merkezinin bu önemli akşamında sanatseverler bir arada olacak. Onuncu yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenecek bu önemli akşamda Bayram Gündoğdu ve ekibi önemli bir akşama imza atacak. Pek çok önemli ismin katılacağı bu önemli akşama Gebzeliler de davetli. Roza Sana Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu “Bu önemli akşam da herkesi aramıza görmek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.