Rumeli Dergisinden 10. yıla özel organizasyon

Gebze 08.04.2018 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Rumeli Dergisinden 10. yıla özel organizasyon

Gebze-Darıca Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği hafta sonu anlamlı bir organizasyona imza attı. Derginin Kurucusu Rıfat Yakupoğlu tarafından ekibi ile birlikte 2 ayda bir çıkarılan Rumeli Dergisi’nin 10. Yılı GTO meclis salonunda kutladılar.

Balkan Türklerinin yegâne sesi olmayı başaran Rumeli Dergisi 10 yaşına bastı. Bu zamana kadar temsil ettikleri coğrafyaya ulaşmış ve benzer çizgideki en uzun soluklu dergilerden biri olmayı başaran yayın organı,  yıldönümünü bağlı olduğu derneğin organizasyonu ile kutladı. Gebze-Darıca Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliğe, GTO Başkanı Nail Çiler bölgemizin parti temsilcileri, dergi çalışanları, STK’lar, iş adamları ve dernek üyeleri katıldı. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Çiler, “Gelişen teknoloji ve yaşam şartları ile unutmaya yüz tuttuğumuz kültürleri bu tarz yayınlar ve dernekler yaşatmaya çalışıyor umarım daha uzun soluklu bir yayın hayatına sahip olur” ifadesini kullandı. Tören konuşmaların ardından düzenlenen plaket taktimi ile son buldu. “BÜTÜN RUMELİ’NİN DERGİSİ” Dernek Başkanı Mehmet Mutlu gazetemize yaptığı açıklamada, “Çıkardığımız derginin 10. Senesi münasebeti ile bu organizasyonu tertip ettik. Bölgemizden ve çevre illerden gelen misafirlerimizi burada ağırlayıp, yeni yaşımızı kutlayacağız. Sadece Gebze ve Darıca’ya değil Bütün balkanlara ulaştırdığımız bu yayın nice 10 seneleri görür” dileğinde bulundu. Öte yandan Rumeli Dergisi İmtiyaz Sahibi Rıfat Yakupoğlu ise törende yaptığı konuşmasında, “Bu sadece benim ya da derneğimizin değil bütün Rumeli’nin dergisi, 2008 yılındaki heyecanı katlayarak 10. Yılımıza girdik, her sayıyı ortalama 25 bin kişiye ulaştırdık. Balkanlardaki derneklerimiz sayesinde, bölgenin en ücra köşesine kadar ulaşıyoruz. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan ve destekleyen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Gebze-Darıca Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği hafta sonu anlamlı bir organizasyona imza attı. Derginin Kurucusu Rıfat Yakupoğlu tarafından ekibi ile birlikte 2 ayda bir çıkarılan Rumeli Dergisi’nin 10. Yılı GTO meclis salonunda kutladılar.

Balkan Türklerinin yegâne sesi olmayı başaran Rumeli Dergisi 10 yaşına bastı. Bu zamana kadar temsil ettikleri coğrafyaya ulaşmış ve benzer çizgideki en uzun soluklu dergilerden biri olmayı başaran yayın organı,  yıldönümünü bağlı olduğu derneğin organizasyonu ile kutladı. Gebze-Darıca Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliğe, GTO Başkanı Nail Çiler bölgemizin parti temsilcileri, dergi çalışanları, STK’lar, iş adamları ve dernek üyeleri katıldı. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Çiler, “Gelişen teknoloji ve yaşam şartları ile unutmaya yüz tuttuğumuz kültürleri bu tarz yayınlar ve dernekler yaşatmaya çalışıyor umarım daha uzun soluklu bir yayın hayatına sahip olur” ifadesini kullandı. Tören konuşmaların ardından düzenlenen plaket taktimi ile son buldu.

“BÜTÜN RUMELİ’NİN DERGİSİ”

Dernek Başkanı Mehmet Mutlu gazetemize yaptığı açıklamada, “Çıkardığımız derginin 10. Senesi münasebeti ile bu organizasyonu tertip ettik. Bölgemizden ve çevre illerden gelen misafirlerimizi burada ağırlayıp, yeni yaşımızı kutlayacağız. Sadece Gebze ve Darıca’ya değil Bütün balkanlara ulaştırdığımız bu yayın nice 10 seneleri görür” dileğinde bulundu. Öte yandan Rumeli Dergisi İmtiyaz Sahibi Rıfat Yakupoğlu ise törende yaptığı konuşmasında, “Bu sadece benim ya da derneğimizin değil bütün Rumeli’nin dergisi, 2008 yılındaki heyecanı katlayarak 10. Yılımıza girdik, her sayıyı ortalama 25 bin kişiye ulaştırdık. Balkanlardaki derneklerimiz sayesinde, bölgenin en ücra köşesine kadar ulaşıyoruz. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan ve destekleyen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.