Saadet Darıca bir ilke imza attı!

Siyaset 27.05.2020 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadet Darıca bir ilke imza attı!

Saadet Partililerin geniş katılımı ile gerçekleştirilen ilçe divanına genel idare kurulu üyesi Aydın katıldı Zoom uygulaması üzerinden yapılan ilçe Divanı Darıca'nın sorunları pandemi süreci ve genel siyaset ele alındı.  Partililerin bir araya geldiği programda geniş katılımlı bir program gerçekleştirildi. Başkan Çetinkaya ve ekibi bugünü ve yarını masaya yatırırken çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken karşılıklı düşünceler paylaşıldı. BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ Saadet Darıca İlçe başkanı Selim Çetinkaya'nın başkanlığında gerçekleştirilen ilçe divanında aynı zamanda bayramlaşma programı da gerçekleştirildi. Programda il yöneticisi Halit Şengül ,ilçe sorumlusu Necati Korkmaz, Yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem ilçe başkanı Şemsettin Akyüz, istişare kurulu üyeleri Yusuf Demir ve İbrahim Altay hazır bulundu. Partililer birbirlerine hayırlı bayramlar dilerken aynı zamanda çalışmalar masaya yatırıldı. Partililer Kovid-19 salgınına rağmen aynı şekilde aktif olarak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler.    

Saadet Partililerin geniş katılımı ile gerçekleştirilen ilçe divanına genel idare kurulu üyesi Aydın katıldı Zoom uygulaması üzerinden yapılan ilçe Divanı Darıca'nın sorunları pandemi süreci ve genel siyaset ele alındı.  Partililerin bir araya geldiği programda geniş katılımlı bir program gerçekleştirildi. Başkan Çetinkaya ve ekibi bugünü ve yarını masaya yatırırken çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken karşılıklı düşünceler paylaşıldı.

BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ

Saadet Darıca İlçe başkanı Selim Çetinkaya'nın başkanlığında gerçekleştirilen ilçe divanında aynı zamanda bayramlaşma programı da gerçekleştirildi. Programda il yöneticisi Halit Şengül ,ilçe sorumlusu Necati Korkmaz, Yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem ilçe başkanı Şemsettin Akyüz, istişare kurulu üyeleri Yusuf Demir ve İbrahim Altay hazır bulundu. Partililer birbirlerine hayırlı bayramlar dilerken aynı zamanda çalışmalar masaya yatırıldı. Partililer Kovid-19 salgınına rağmen aynı şekilde aktif olarak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.