Saadet Gebze, Türkiye gündemini konuştu

Siyaset 20.10.2020 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadet Gebze, Türkiye gündemini konuştu

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantısı İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında İlçe binasında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Mahalle ve köylerimiz ile belediyeler ve merkezi idare arasında bir köprü vazifesi gören muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum ve inanıyorum ki muhtarlarımız aynı zamanda demokrasimizin en temel taşlarından birisi olma özelliğine de sahiptirler. Bu vesile ile bütün muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. ERSİN TATAR’I TEBRİK EDERİM Muhtarlar gününü kutlayan Başkan Türel daha sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, “Hafta sonu Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirilen seçimler sonucunda, KKTC Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Ersin Tatar’ı tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarının başta Kıbrıslı kardeşlerimiz ve ülkemiz olmak üzere coğrafyamızın tamamına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından haftalık çalışmalar değerlendirilerek bir sonraki haftanın çalışmaları planlandı.

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantısı İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında İlçe binasında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Mahalle ve köylerimiz ile belediyeler ve merkezi idare arasında bir köprü vazifesi gören muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum ve inanıyorum ki muhtarlarımız aynı zamanda demokrasimizin en temel taşlarından birisi olma özelliğine de sahiptirler. Bu vesile ile bütün muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ERSİN TATAR’I TEBRİK EDERİM

Muhtarlar gününü kutlayan Başkan Türel daha sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, “Hafta sonu Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirilen seçimler sonucunda, KKTC Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Ersin Tatar’ı tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarının başta Kıbrıslı kardeşlerimiz ve ülkemiz olmak üzere coğrafyamızın tamamına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından haftalık çalışmalar değerlendirilerek bir sonraki haftanın çalışmaları planlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.