“Saadet için Gebze’de altın bir dönem başlayacak!”

Siyaset 17.07.2020 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Saadet için Gebze’de altın bir dönem başlayacak!”

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Haziran ayı ilçe Divan toplantısını online gerçekleştirdi. Toplantıda mahallelerdeki teşkilatlanmaları bitireceklerini söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Bundan sonraki süreçte Gebze’de Saadet Partisi için altın bir dönem başlayacak” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Haziran ayı ilçe Divan toplantısını pandemi önlemleri kapsamında zoom programı üzerinden online olarak gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel'in başkanlık ettiği ilçe divan toplantısına; İl Başkan Yardımcısı Ve Gebze İlçe Sorumlusu Halit Şengül, İl Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Özmen, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe Hanım kolları üyeleri, ilçe gençlik kolları üyelerinin yanı sıra Mahalle başkanları ve mahalle yöneticileri de katıldı. “ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRDIK” İlçe Divan toplantısında Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatının 1 aylık çalışmalarını değerlendiren Mustafa Türel; “Yoğun bir Haziran ayı geçirdik teşkilatlanma açısından oldukça verimli bir ay oldu. Covid-19 salgından dolayı yavaşlatmış olduğumuz teşkilatlanma çalışmalarına Temmuz ayı itibariyle daha da hızlandırmış bulunmaktayız. Önümüzdeki süreçte tüm mahallelerimizdeki teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayacağız ve seçim sandık çalışmalarını başlatacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte Gebze’de Saadet Partisi için altın bir dönem başlayacak” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Haziran ayı ilçe Divan toplantısını online gerçekleştirdi. Toplantıda mahallelerdeki teşkilatlanmaları bitireceklerini söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Bundan sonraki süreçte Gebze’de Saadet Partisi için altın bir dönem başlayacak” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Haziran ayı ilçe Divan toplantısını pandemi önlemleri kapsamında zoom programı üzerinden online olarak gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel'in başkanlık ettiği ilçe divan toplantısına; İl Başkan Yardımcısı Ve Gebze İlçe Sorumlusu Halit Şengül, İl Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Özmen, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe Hanım kolları üyeleri, ilçe gençlik kolları üyelerinin yanı sıra Mahalle başkanları ve mahalle yöneticileri de katıldı.

“ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRDIK”

İlçe Divan toplantısında Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatının 1 aylık çalışmalarını değerlendiren Mustafa Türel; “Yoğun bir Haziran ayı geçirdik teşkilatlanma açısından oldukça verimli bir ay oldu. Covid-19 salgından dolayı yavaşlatmış olduğumuz teşkilatlanma çalışmalarına Temmuz ayı itibariyle daha da hızlandırmış bulunmaktayız. Önümüzdeki süreçte tüm mahallelerimizdeki teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayacağız ve seçim sandık çalışmalarını başlatacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte Gebze’de Saadet Partisi için altın bir dönem başlayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.