Saadet sevgi adımlarını Gebze’de attı

Gebze 22.06.2018 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Saadet sevgi adımlarını Gebze’de attı

“Gebze’de Temel Başkan sloganları”

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığının Gebze’de düzenlediği yürüyüşe vatandaşın ilgisi yoğun oldu 24 Haziran seçimlerine iddialı çalışmalar yürüten Saadet Partisi, Gebze’de düzenlediği Sevgi Yürüyüşü ile dikkatleri üzerine çekti. Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adaylarının da katıldığı yürüyüşe, alkış ve sloganlarla yüzlerce kişi eşlik etti. Yürüyüş Gebze Kent Meydanı’nda sona erdi. Kent meydanında toplanan Saadet Partili kalabalık burada adeta bir miting yaptı. Yürüyüş esnasında halka karanfil dağıtarak sohbet eden adaylar, Saadet Partisi’ne destek istedi.
“Gebze’de Temel Başkan sloganları”

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığının Gebze’de düzenlediği yürüyüşe vatandaşın ilgisi yoğun oldu

24 Haziran seçimlerine iddialı çalışmalar yürüten Saadet Partisi, Gebze’de düzenlediği Sevgi Yürüyüşü ile dikkatleri üzerine çekti. Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adaylarının da katıldığı yürüyüşe, alkış ve sloganlarla yüzlerce kişi eşlik etti. Yürüyüş Gebze Kent Meydanı’nda sona erdi. Kent meydanında toplanan Saadet Partili kalabalık burada adeta bir miting yaptı. Yürüyüş esnasında halka karanfil dağıtarak sohbet eden adaylar, Saadet Partisi’ne destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.