Saadet’te hedef ‘iktidar’

Siyaset 04.02.2020 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadet’te hedef ‘iktidar’

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Ocak ayı ilçe toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Sedat Doğu Uslu, hedeflerinin hem yerel de hem de genel de iktidar olduğunu söyledi. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Ocak ayı ilçe toplantısı gerçekleştirildi. Saadet Partisi İl başkan yardımcısı Sedat Doğu Uslu’nun da katıldığı toplantıda partinin bundan böyle izleyeceği yol karşılıklı olarak masaya yatırıldı. OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Ocak ayı ilçe toplantısı gerçekleştirildi. Saadet Partisi İl başkan yardımcısı Sedat Doğu Uslu’nun da katıldığı ilçe toplantısında partililer karşılıklı duygu ve düşüncelerini masaya yatırdılar. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda partinin saha içi ve saha dışı çalışmaları konuşulurken gelecek dönemde yapılacak olan parti çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunulup görüşler ifade edildi.  BİRLİKTE SİYASET KONUŞTULAR Yerel ve genel siyaset üzerinde fikirlerini ifade eden partililer, aynı zamanda partinin üyelik çalışmalarıyla ilgili de konuştular. Hedeflerinin hem yerelde hem de genelde iktidar olduğunu söyleyen partililer, bir arada çalışıp hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını söyledi. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Ocak ayı ilçe toplantısı oldukça ilgi ve rağbete sahne olurken partililer bir sonraki toplantıda yeniden bir arada olacaklarını söylediler.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Ocak ayı ilçe toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Sedat Doğu Uslu, hedeflerinin hem yerel de hem de genel de iktidar olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Ocak ayı ilçe toplantısı gerçekleştirildi. Saadet Partisi İl başkan yardımcısı Sedat Doğu Uslu’nun da katıldığı toplantıda partinin bundan böyle izleyeceği yol karşılıklı olarak masaya yatırıldı.

OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Ocak ayı ilçe toplantısı gerçekleştirildi. Saadet Partisi İl başkan yardımcısı Sedat Doğu Uslu’nun da katıldığı ilçe toplantısında partililer karşılıklı duygu ve düşüncelerini masaya yatırdılar. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda partinin saha içi ve saha dışı çalışmaları konuşulurken gelecek dönemde yapılacak olan parti çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunulup görüşler ifade edildi. 

BİRLİKTE SİYASET KONUŞTULAR

Yerel ve genel siyaset üzerinde fikirlerini ifade eden partililer, aynı zamanda partinin üyelik çalışmalarıyla ilgili de konuştular. Hedeflerinin hem yerelde hem de genelde iktidar olduğunu söyleyen partililer, bir arada çalışıp hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını söyledi. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Ocak ayı ilçe toplantısı oldukça ilgi ve rağbete sahne olurken partililer bir sonraki toplantıda yeniden bir arada olacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.