19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saadet’ten esnafa “Bir Ses”

Siyaset 28.04.2020 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadet’ten esnafa “Bir Ses”

Saadet Partisi Çayırova İlçe teşkilatı bu zor günlerde yapılabilecek en güzel çalışmayı yaparak ‘sesimiz bir’ sloganıyla esnafları arayarak durumları hakkında bilgiler alıp sıkıntılarını dinliyorlar. Mesleki gruplara göre aramaları gerçekleştiren Saadet Partisi bu hafta Çayırova’da hizmet veren bay ve bayan kuaförleri arıyor. KUAFÖRLER İÇİN ‘SESİMİZBİR’ Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı, Dünya olarak geçirdiğimiz ve ülkemiz olarak da mücadele verdiğimiz bu zor günlerde yapılabilecek en güzel çalışmalardan birini yine hayata geçirdi. Türkiye genelinde Parti genel merkezi tarafından başlatılan kayıtlı parti üyelerinin aranmasını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Çayırova Saadet Partisi, şimdi de Türkiye genelinde başlatılan ‘sesimiz bir’ sloganıyla mesleki gruplara göre Çayırova esnaflarını arıyorlar. Konu ile alakalı yazılı açıklama yapan ilçe başkanı Yusuf Aksu ‘bu hafta ilçemizde hizmet veren bay ve bayan kuaför esnaflarımızı arıyoruz. İlerleyen günlerde bütün esnaflarımıza ulaşacağız’ dedi, Aksu Açıklamasını şöyle sürdürdü. ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ Bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının olumsuz yansımalarını maalesef ülkemizde ekonomik olarak en çok hisseden kesim yine salgınla mücadele kapsamında iş yerleri kapalı tutulan küçük esnaflarımız oldu. Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde partimizin başlattığı ‘sesimizbir’ çalışmasıyla bizlerde Çayırova da mesleki gruplara ayırarak esnaflarımıza ulaşıyoruz. Onların sıkıntılarını, beklentilerini ve önerilerini dinliyoruz. SAADET’İN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ‘Bu süreçte özellikle kapalı olan esnaflarımızın en önemli talepleri vergi yapılandırılması ve indirimi, BAĞKUR borçlarının ertelenmesi gerekirse silinmesi, elektrik, doğalgaz ve su faturalarının ertelenmesi ve indirim uygulanması gibi makul ve esnaflarımıza cansuyu olacak çözümler olduğunu görmekteyiz. Gücümüz yettiğince esnafımızın ve Çayırova’lı vatandaşlarımızın yanında olacağız. İnşallah bu zor günleri el birliğiyle aşacağız’ dedi.

Saadet Partisi Çayırova İlçe teşkilatı bu zor günlerde yapılabilecek en güzel çalışmayı yaparak ‘sesimiz bir’ sloganıyla esnafları arayarak durumları hakkında bilgiler alıp sıkıntılarını dinliyorlar. Mesleki gruplara göre aramaları gerçekleştiren Saadet Partisi bu hafta Çayırova’da hizmet veren bay ve bayan kuaförleri arıyor.

KUAFÖRLER İÇİN ‘SESİMİZBİR’

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı, Dünya olarak geçirdiğimiz ve ülkemiz olarak da mücadele verdiğimiz bu zor günlerde yapılabilecek en güzel çalışmalardan birini yine hayata geçirdi. Türkiye genelinde Parti genel merkezi tarafından başlatılan kayıtlı parti üyelerinin aranmasını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Çayırova Saadet Partisi, şimdi de Türkiye genelinde başlatılan ‘sesimiz bir’ sloganıyla mesleki gruplara göre Çayırova esnaflarını arıyorlar.

Konu ile alakalı yazılı açıklama yapan ilçe başkanı Yusuf Aksu ‘bu hafta ilçemizde hizmet veren bay ve bayan kuaför esnaflarımızı arıyoruz. İlerleyen günlerde bütün esnaflarımıza ulaşacağız’ dedi, Aksu Açıklamasını şöyle sürdürdü.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının olumsuz yansımalarını maalesef ülkemizde ekonomik olarak en çok hisseden kesim yine salgınla mücadele kapsamında iş yerleri kapalı tutulan küçük esnaflarımız oldu. Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde partimizin başlattığı ‘sesimizbir’ çalışmasıyla bizlerde Çayırova da mesleki gruplara ayırarak esnaflarımıza ulaşıyoruz. Onların sıkıntılarını, beklentilerini ve önerilerini dinliyoruz.

SAADET’İN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

‘Bu süreçte özellikle kapalı olan esnaflarımızın en önemli talepleri vergi yapılandırılması ve indirimi, BAĞKUR borçlarının ertelenmesi gerekirse silinmesi, elektrik, doğalgaz ve su faturalarının ertelenmesi ve indirim uygulanması gibi makul ve esnaflarımıza cansuyu olacak çözümler olduğunu görmekteyiz. Gücümüz yettiğince esnafımızın ve Çayırova’lı vatandaşlarımızın yanında olacağız. İnşallah bu zor günleri el birliğiyle aşacağız’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.