Şaban Güllüce oğlunu evlendiriyor

Çayırova 23.09.2016 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şaban Güllüce oğlunu evlendiriyor

Çayırova Ak Parti Belediye meclis üyesi Şaban Güllüce’nin oğlu Muhammet Güllüce dünya evine giriyor. Kudret-Sırrı Zengin ailesinin güzel kızları Ümran ile Emsal-Şaban Güllüce ailesinin yakışıklı oğulları Muhammet 25 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan düğünle birlikte evliler kervanına katılacaklar. Darıca Vaha Park Düğün Salonu’da gerçekleşecek olan düğün saat 19.00-23.00 arasında gerçekleşecek. Düğüne bölgemiz iş, siyasi ve spor adamı olmak üzere bir çok önemli ismin katılması bekleniyor. AYNI GÜNDE İKİ HEYECAN YAŞAYACAK Hayatını Ümran Zengin ile birleştirecek olan Muhammet Güllüce, Pazar günü tatlı bir tesadüfü de bir arada yaşayacak. Çayırovaspor’da yöneticilik yapan Muhammet Güllüce, yeni sezonunun ilk maçı olan Çayırovaspor-Kartal Bulvarspor maçının oynanacağı gün dünya evine girmiş olacak. Aynı gün içerisinde iki heyecan birden yaşayacak olan Güllüce’nin düğününe Çayırovasporlu futbolcuların da maçın ardından gitmesi bekleniyor. Hedef Gazetesi olarak, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Çayırova Ak Parti Belediye meclis üyesi Şaban Güllüce’nin oğlu Muhammet Güllüce dünya evine giriyor. Kudret-Sırrı Zengin ailesinin güzel kızları Ümran ile Emsal-Şaban Güllüce ailesinin yakışıklı oğulları Muhammet 25 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan düğünle birlikte evliler kervanına katılacaklar. Darıca Vaha Park Düğün Salonu’da gerçekleşecek olan düğün saat 19.00-23.00 arasında gerçekleşecek. Düğüne bölgemiz iş, siyasi ve spor adamı olmak üzere bir çok önemli ismin katılması bekleniyor.

AYNI GÜNDE İKİ HEYECAN YAŞAYACAK

Hayatını Ümran Zengin ile birleştirecek olan Muhammet Güllüce, Pazar günü tatlı bir tesadüfü de bir arada yaşayacak. Çayırovaspor’da yöneticilik yapan Muhammet Güllüce, yeni sezonunun ilk maçı olan Çayırovaspor-Kartal Bulvarspor maçının oynanacağı gün dünya evine girmiş olacak. Aynı gün içerisinde iki heyecan birden yaşayacak olan Güllüce’nin düğününe Çayırovasporlu futbolcuların da maçın ardından gitmesi bekleniyor. Hedef Gazetesi olarak, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.