Sadettin Köpek şimdi ne yapacak?

10.01.2017 - 08:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sadettin Köpek şimdi ne yapacak?

Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanı yayınlandı. TRT'nin en çok izlenen ve yayınlanan her bölümüyle reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul bir haftalık aranın ardından hız kesmeden devam ediyor. Diriliş Ertuğrul 72. bölüm meraklandıran sahneleriyle Ertuğrul hayranlarına yeni bölümü iple çektirecek... Diriliş'te neler olacak? İşte Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul yayınlanacak 72. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Bir önceki bölümde duygusal sahneleriyle derinden etkileyen dizinin gelecek bölümünde kılıçlar çekilecek. Ertuğrul'un toyuna gelen ve beylere karşı Ertuğrul'un itibarını yerle bir eden Sadettin Köpek şimdi ne yapacak? Ertuğrul kendisine oynanılan oyunlara karşı koyabilecek mi?   DİRİLİŞ ERTUĞRUL 72. BÖLÜM ÖZETİ Sinsi planlarıyla her defasında kendini gizlemeyi başaran Ural, Karakoncolos'u kullanarak Ertuğrul Bey'in altın madenini bastırmıştı. Ertuğrul baskının son anına yetişerek Haçaturyan'ı kurtarmıştı. Tüm bunları yapanın Ural olduğunu anlayan Ertuğrul Bey ne yapacak? Ertuğrul Bey Hanlı Pazar'ı fethetmiş ve pazarın ticareti Müslümanca bir anlayışla yürütülmeye başlamıştır. Etraftaki şer ocakları ise bu durumdan hoşnut olmadıkları için sinsi planlar yapmaya başlar. Ertuğrul Bey'in kurduğu bu yapıyı yıkmayı başarabilecekler mi? Bölgedeki eşkıyaların hamlelerini bir bir bertaraf eden Ertuğrul, Karacahisar kalesinden gelen beklenmedik habere karşı nasıl bir hamlede bulunacak? Sultan Alaattin'in civarda sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey içine düştüğü zor durumlarda nasıl bir strateji uygulayacak? Ertuğrul'un kendisiyle evlenmek istemediğini öğrenen Aslıhan hem kırılır hem de kinlenir. Onun bu halini fark eden Çolpan bu fırsattan yararlanmaya çalışır. Tüm bu olaylar iki oba kadınlarının çalıştığı kilimhanede işleri ne yönde değiştirecek? FRAGMANI İZLE::::
Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanı yayınlandı. TRT'nin en çok izlenen ve yayınlanan her bölümüyle reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul bir haftalık aranın ardından hız kesmeden devam ediyor. Diriliş Ertuğrul 72. bölüm meraklandıran sahneleriyle Ertuğrul hayranlarına yeni bölümü iple çektirecek... Diriliş'te neler olacak? İşte Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanı...

 yayınlanacak 72. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Bir önceki bölümde duygusal sahneleriyle derinden etkileyen dizinin gelecek bölümünde kılıçlar çekilecek. Ertuğrul'un toyuna gelen ve beylere karşı Ertuğrul'un itibarını yerle bir eden Sadettin Köpek şimdi ne yapacak? Ertuğrul kendisine oynanılan oyunlara karşı koyabilecek mi?

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 72. BÖLÜM ÖZETİ

Sinsi planlarıyla her defasında kendini gizlemeyi başaran Ural, Karakoncolos'u kullanarak Ertuğrul Bey'in altın madenini bastırmıştı. Ertuğrul baskının son anına yetişerek Haçaturyan'ı kurtarmıştı. Tüm bunları yapanın Ural olduğunu anlayan Ertuğrul Bey ne yapacak?

Ertuğrul Bey Hanlı Pazar'ı fethetmiş ve pazarın ticareti Müslümanca bir anlayışla yürütülmeye başlamıştır. Etraftaki şer ocakları ise bu durumdan hoşnut olmadıkları için sinsi planlar yapmaya başlar. Ertuğrul Bey'in kurduğu bu yapıyı yıkmayı başarabilecekler mi? Bölgedeki eşkıyaların hamlelerini bir bir bertaraf eden Ertuğrul, Karacahisar kalesinden gelen beklenmedik habere karşı nasıl bir hamlede bulunacak? Sultan Alaattin'in civarda sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey içine düştüğü zor durumlarda nasıl bir strateji uygulayacak?

Ertuğrul'un kendisiyle evlenmek istemediğini öğrenen Aslıhan hem kırılır hem de kinlenir. Onun bu halini fark eden Çolpan bu fırsattan yararlanmaya çalışır. Tüm bu olaylar iki oba kadınlarının çalıştığı kilimhanede işleri ne yönde değiştirecek?

FRAGMANI İZLE::::

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.