SAFAŞ, FARKLI BAŞLADI

Spor 16.11.2018 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SAFAŞ, FARKLI BAŞLADI

27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının vazgeçilmez iki ekibi Telform ile Safaş önceki akşam kozlarını paylaştı.

27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının vazgeçilmez iki ekibi Telform ile Safaş önceki akşam kozlarını paylaştı. Her yıl Safaş ekibine öncülük eden İbrahim Çulhacıoğlu bu yıl sağlık sorunları nedeni ile ekibin çokta yanında yer alamayacak. İbrahim Çulhacıoğlu’nun yokluğunu Kemal Kaynar artamayacak. Halit Gönül kaptanlığında uzun yıllardır turnuvaya eşlik eden ve sürpriz skorlara imza atan Telform ekibi yine kendine yakışanı yaptı. Turnuvaya sürpriz bir oyun ve skorla başladı. Eşit güçlere sahip iki ekibin buluşmasında Safaş mücadeleci futbolunun yanı sıra şansının da katkısı ile sahadan 4-1’lik skorla galip geldi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği karşılaşmada her iki ekipte oyunun bitiş düdüğü ile birlikte birbirlerini tebrik ederek kendilerine ve kurumlarına yakışır bir tavır sergilediler. TAMSAN KAZANIRSIN Hakan Altun kaptanlığında, Tuncer Saltaş’ın ardından en çok katılım gösteren firmalar arasında yer alan tstTAMSAN bu yılda organizasyona renk katacak. Basın turnuvasında birkez final, iki kez yarı final oynayan tstTAMSAN’ın kaptanı Hakan Altun işi daha ciddiye alıp, firmaya personel alımlar da tercihini futbolculardan yana kullanıyor. Kadroya yaptığı iki takviye ile gücüne güç katan tstTAMSAN bu yıl oldukça iddialı. Sedat Tozar kaptanlığında ki Gebzesporlu taraftarlar derneği ekibi karşısında oldukça zorlanmasına rağmen tstTAMSAN ekibi ruhunu ortaya koydu ve sahadan 5-4’lük skorla galip ayrıldı.
27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının vazgeçilmez iki ekibi Telform ile Safaş önceki akşam kozlarını paylaştı.

27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının vazgeçilmez iki ekibi Telform ile Safaş önceki akşam kozlarını paylaştı. Her yıl Safaş ekibine öncülük eden İbrahim Çulhacıoğlu bu yıl sağlık sorunları nedeni ile ekibin çokta yanında yer alamayacak. İbrahim Çulhacıoğlu’nun yokluğunu Kemal Kaynar artamayacak. Halit Gönül kaptanlığında uzun yıllardır turnuvaya eşlik eden ve sürpriz skorlara imza atan Telform ekibi yine kendine yakışanı yaptı. Turnuvaya sürpriz bir oyun ve skorla başladı. Eşit güçlere sahip iki ekibin buluşmasında Safaş mücadeleci futbolunun yanı sıra şansının da katkısı ile sahadan 4-1’lik skorla galip geldi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği karşılaşmada her iki ekipte oyunun bitiş düdüğü ile birlikte birbirlerini tebrik ederek kendilerine ve kurumlarına yakışır bir tavır sergilediler.

TAMSAN KAZANIRSIN

Hakan Altun kaptanlığında, Tuncer Saltaş’ın ardından en çok katılım gösteren firmalar arasında yer alan tstTAMSAN bu yılda organizasyona renk katacak. Basın turnuvasında birkez final, iki kez yarı final oynayan tstTAMSAN’ın kaptanı Hakan Altun işi daha ciddiye alıp, firmaya personel alımlar da tercihini futbolculardan yana kullanıyor. Kadroya yaptığı iki takviye ile gücüne güç katan tstTAMSAN bu yıl oldukça iddialı. Sedat Tozar kaptanlığında ki Gebzesporlu taraftarlar derneği ekibi karşısında oldukça zorlanmasına rağmen tstTAMSAN ekibi ruhunu ortaya koydu ve sahadan 5-4’lük skorla galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.