Sağlık Bakanı Koca: Vaka sayısında artış var

Sağlık 05.05.2020 - 20:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sağlık Bakanı Koca: Vaka sayısında artış var

Türkiye'deki koronavirüs salgınıyla ilgili 5 Mayıs verilerini paylaştığı açıklamasında salgınla ilgili uyarılarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Vaka sayısında, seyirde görülebilecek kısmi bir artış var. Yeni bir dönemdeyiz. Salgına fırsat tanımamalıyız" dedi. Koca'nın işaret ettiği yeni vaka sayısı dün 1614'ten bugün 1832'ye yükseldi. Sağlık Bakanı Koca, koronavirüsle ilgili güncel verileri paylaştı. Türkiye'de son 24 saatte 1832 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, toplam vaka sayısı 129 bin 491 oldu. Salgında 59 kişi hayatını kaybetti,can kaybı ise3 bin 520'ye yükseldi. KOCA: VAKA SAYISINDA ARTIŞ VAR Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük vakaları duyurduğu açıklamasında bir uyarı yaparak şöyle bir mesaj yayınladı: "Yoğun bakım hasta sayısı, entübe hasta sayısı ve vefat sayısında düşüş devam ediyor. Yeni iyileşen hasta sayısı, başarının diğer göstergesi. Vaka sayısında, seyirde görülebilecek kısmi bir artış var. Yeni bir dönemdeyiz. Salgına fırsat tanımamalıyız." DÜNE GÖRE VAKA SAYISINDA ARTIŞ VAR Sağlık Bakanlığı'nın 5 Mayıs koronavirüs verilerine göre; bin 832 yeni vaka tespit edildi. Yeni vaka sayısı 4 mayıs verilerinde ise 1614 olmuştu. Bu iki rakam göz önüne alındığında düne göre vaka sayısı 218 kişi artmış oldu.

Türkiye'deki koronavirüs salgınıyla ilgili 5 Mayıs verilerini paylaştığı açıklamasında salgınla ilgili uyarılarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Vaka sayısında, seyirde görülebilecek kısmi bir artış var. Yeni bir dönemdeyiz. Salgına fırsat tanımamalıyız" dedi. Koca'nın işaret ettiği yeni vaka sayısı dün 1614'ten bugün 1832'ye yükseldi.

Sağlık Bakanı Koca, koronavirüsle ilgili güncel verileri paylaştı. Türkiye'de son 24 saatte 1832 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, toplam vaka sayısı 129 bin 491 oldu. Salgında 59 kişi hayatını kaybetti,can kaybı ise3 bin 520'ye yükseldi.

KOCA: VAKA SAYISINDA ARTIŞ VAR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük vakaları duyurduğu açıklamasında bir uyarı yaparak şöyle bir mesaj yayınladı: "Yoğun bakım hasta sayısı, entübe hasta sayısı ve vefat sayısında düşüş devam ediyor. Yeni iyileşen hasta sayısı, başarının diğer göstergesi. Vaka sayısında, seyirde görülebilecek kısmi bir artış var. Yeni bir dönemdeyiz. Salgına fırsat tanımamalıyız."

Bakan Koca: Vaka sayısında, seyirde görülebilecek kısmi bir artış var

DÜNE GÖRE VAKA SAYISINDA ARTIŞ VAR

Sağlık Bakanlığı'nın 5 Mayıs koronavirüs verilerine göre; bin 832 yeni vaka tespit edildi. Yeni vaka sayısı 4 mayıs verilerinde ise 1614 olmuştu. Bu iki rakam göz önüne alındığında düne göre vaka sayısı 218 kişi artmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.