Sağlık çalışanları Gebzelileri bilgilendiriyor!

Gebze 14.07.2020 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sağlık çalışanları Gebzelileri bilgilendiriyor!

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri Gebze Kent Meydanında kent esnafına ve vatandaşlara temizlik, hijyen ve korona virüs hakkında halkı bilgilendirmeye devam ediyor. Gebze Kent Meydanında Gebzeli vatandaşlara halk sağlığı önlemleri arasında kişisel koruyucu önlemler (el hijyeni, solunum hijyeni kuralları), çevresel önlemler, fiziksel mesafe önlemleri ve seyahatle ilgili önlemler hatırlatılarak fiziksel mesafe önlemleri, bireylere vakaların izolasyonu ve temaslıların karantinası gibi bilgiler verilerek bu önlemlerin birbiri ile alakalı olduğu hatırlatıldı. “TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM” Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu uyarılarda bulunarak COVID-19 kapsamında yapılan halk sağlığı ve sosyal önlemlerin düzenlemesinde dikkat edilmesi gerekenleri tekrar hatırlattı. Halk sağlığı ve sosyal önlemleri ayarlamanın vakaların yeniden ortaya çıkma riski açısından olası etkisine dikkat çeken Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu; “Gebzeliler olarak yapmamız gereken tek şey hep birlikte salgını yenmek için gereken kurallara uymaktır. Sağlık Müdürlüğü olarak ısrarla üzerinde durduğumuz bir husus var: Maske, mesafe ve temizlik. Bu konuda epeyce mesafe kastettiğimize inanıyorum. Salgın bitene kadar Gebzeli vatandaşlarımızdan tedbiri elden bırakmamaya davet ediyorum.” dedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri Gebze Kent Meydanında kent esnafına ve vatandaşlara temizlik, hijyen ve korona virüs hakkında halkı bilgilendirmeye devam ediyor.

Gebze Kent Meydanında Gebzeli vatandaşlara halk sağlığı önlemleri arasında kişisel koruyucu önlemler (el hijyeni, solunum hijyeni kuralları), çevresel önlemler, fiziksel mesafe önlemleri ve seyahatle ilgili önlemler hatırlatılarak fiziksel mesafe önlemleri, bireylere vakaların izolasyonu ve temaslıların karantinası gibi bilgiler verilerek bu önlemlerin birbiri ile alakalı olduğu hatırlatıldı.

“TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM”

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu uyarılarda bulunarak COVID-19 kapsamında yapılan halk sağlığı ve sosyal önlemlerin düzenlemesinde dikkat edilmesi gerekenleri tekrar hatırlattı. Halk sağlığı ve sosyal önlemleri ayarlamanın vakaların yeniden ortaya çıkma riski açısından olası etkisine dikkat çeken Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu; “Gebzeliler olarak yapmamız gereken tek şey hep birlikte salgını yenmek için gereken kurallara uymaktır. Sağlık Müdürlüğü olarak ısrarla üzerinde durduğumuz bir husus var: Maske, mesafe ve temizlik. Bu konuda epeyce mesafe kastettiğimize inanıyorum. Salgın bitene kadar Gebzeli vatandaşlarımızdan tedbiri elden bırakmamaya davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.