Sahurda bir araya geldiler

Gebze 11.06.2018 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sahurda bir araya geldiler

Gebze’de görev yapan din görevlileri, Macera Aksiyon Parkı’nda Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen sahur programında bir araya geldi.

Gebze’de görev yapan din görevlileri Macera Aksiyon Parkı’nda düzenlenen sahur programında bir araya geldi. Eskihisar macera ve Aksiyon Parkında düzenlenen sahur programına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ufuk Ekinci, Hayrettin Deniz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, din görevlileri ve cami dernek başkanları katıldı. BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN Sahur programında konuşan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Ramazan ayı geldi gidiyor, Allah Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendiren kullarından olmayı nasip etsin. Son günlerde her gece Kadir Gecesi sayılır. Her gecemizi Allah Kadir Gecesi olmasını nasip etsin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Allah ülkemizin dirliğini birliğini bozmaya çalışanlara fırsat vermesin” dedi. BU MİLLET GÜÇLÜ OLDUĞUNDA İNSANLIK MUTLU Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Tarihi sizler çok iyi biliyorsunuz. 15 Temmuz öncesini ve sonrasını sizler çok iyi biliyorsunuz. Bu millet güçlü olduğunda insanlığın nasıl mutlu olduğunu siz benden iyi biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.
Gebze’de görev yapan din görevlileri, Macera Aksiyon Parkı’nda Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen sahur programında bir araya geldi.

Gebze’de görev yapan din görevlileri Macera Aksiyon Parkı’nda düzenlenen sahur programında bir araya geldi. Eskihisar macera ve Aksiyon Parkında düzenlenen sahur programına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ufuk Ekinci, Hayrettin Deniz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, din görevlileri ve cami dernek başkanları katıldı.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Sahur programında konuşan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Ramazan ayı geldi gidiyor, Allah Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendiren kullarından olmayı nasip etsin. Son günlerde her gece Kadir Gecesi sayılır. Her gecemizi Allah Kadir Gecesi olmasını nasip etsin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Allah ülkemizin dirliğini birliğini bozmaya çalışanlara fırsat vermesin” dedi.

BU MİLLET GÜÇLÜ OLDUĞUNDA İNSANLIK MUTLU

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Tarihi sizler çok iyi biliyorsunuz. 15 Temmuz öncesini ve sonrasını sizler çok iyi biliyorsunuz. Bu millet güçlü olduğunda insanlığın nasıl mutlu olduğunu siz benden iyi biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.