Şakası yok, evde kalın

Sağlık 25.03.2020 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şakası yok, evde kalın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgını ile ilgili son 24 saatte yaşanan gelişmeleri açıkladı. Bakan Koca'nın açıklamasına göre Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 44'e toplam vaka sayısı ise bin 872'ye yükseldi. Salgının etkisinin sürdürdüğü şu zamanlarda hepimizin uyarıları dikkate almamız şart. Evde kal çağrılarına kulak verip, kendi temizliğimiz başta olmak üzere tüm çevremizin temizliğine dikkat etmek zorundayız. Tüm bu gelişmeler yaşanırken okurlarımıza bir kez daha evde kalmaları çağrısını yapıyoruz. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgını ile ilgili son 24 saatte yaşanan gelişmeleri açıkladı. Bakan Koca'nın açıklamasına göre Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 44'e toplam vaka sayısı ise bin 872'ye yükseldi. Salgının etkisinin sürdürdüğü şu zamanlarda hepimizin uyarıları dikkate almamız şart. Evde kal çağrılarına kulak verip, kendi temizliğimiz başta olmak üzere tüm çevremizin temizliğine dikkat etmek zorundayız. Tüm bu gelişmeler yaşanırken okurlarımıza bir kez daha evde kalmaları çağrısını yapıyoruz.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.