SALİH KARABULUT ÇOK MUTLU

Gebze 30.07.2015 - 08:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SALİH KARABULUT ÇOK MUTLU

Eski Gebze Kaymakamı, Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut oğlu Doktor Ömer Karabulut'u evlendiriyor.

Büşra İşel ile hayatını birleştirecek olan Doktor Ömer Karabulut'un düğünü 16 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da Çayırova Şişecem Cammekan Tesisleri'nde gerçekleşecek. Bölgemizde başarılı işlere imza atan Eski Kaymakam Salih Karabulut bu özel günde tüm dostlarını yaynında görmek isterken Hedef gazetesi olarak Karabulut ve İşel Ailelerine hayırlı olsun temennilerimizi sunarız.   Gazetemizi ziyaret ederek oğlunun düğününe davet eden Eski Gebze Kaymakamı, Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut'u ekibimizden Çağlar Akar ve Uğur Aydoğan ağırladı
Eski Gebze Kaymakamı, Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut oğlu Doktor Ömer Karabulut'u evlendiriyor.

Büşra İşel ile hayatını birleştirecek olan Doktor Ömer Karabulut'un düğünü 16 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da Çayırova Şişecem Cammekan Tesisleri'nde gerçekleşecek. Bölgemizde başarılı işlere imza atan Eski Kaymakam Salih Karabulut bu özel günde tüm dostlarını yaynında görmek isterken Hedef gazetesi olarak Karabulut ve İşel Ailelerine hayırlı olsun temennilerimizi sunarız.

 

Gazetemizi ziyaret ederek oğlunun düğününe davet eden Eski Gebze Kaymakamı, Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut'u ekibimizden Çağlar Akar ve Uğur Aydoğan ağırladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.