19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SALON ÇİLER'İ ALKIŞLADI CİVELEK GÜLDÜ

Gebze 22.06.2017 - 21:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SALON ÇİLER'İ ALKIŞLADI CİVELEK GÜLDÜ

TÜKSİAD'ın Ramada Otel'de verdiği iftar programında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze'nin Büyükşehir olarak il yapılmasını anlatırken salondan alkış tufanı koptu. Kocaeli Ak Parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek ise bu konuşmayı gülerek karşıladı.

GTO Başkanı Nail Çiler konuşmasında, "Şimdi size sorsam illlerde kaç vergi dairesi var diye? herkes 1 diyecektir. Gebze'nin Temmuz ayından itibaren 4 vergi dairesi olacak. Vergi tahakkuku konusunda İstanbul'u ardımızda bırakarak ilk sıraya yerleştik. Mevcut nüfusumuz ortada. Hangi açıdan değerlendirirseniz değerlendirin Gebze'nin il olma konusunda kriterleri fazlasıyla mevcuttur. Bu konuda mücadeleme siz de katılın ve bir olalım. Bir olursak bunu başarırız. Bu doğal bir durumdur. Bir çocuk büyür ve evden ayrılmanın zamanı gelir, kendi evini kurmak ister, kendi yağıyla kavrulur. Gebze'nin de evden ayrılma zamanı gelmiştir." dedi. Nail Çiler'in bu konuşması salonda alkış tufanı koparırken alkışlamayan tek isim Kocaeli Ak parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek'ti. Civelek GTO Başkanı Nail Çiler'in bu konuşmalarını tebessümle takip etti. Haber: Adnan Ayvaz
TÜKSİAD'ın Ramada Otel'de verdiği iftar programında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze'nin Büyükşehir olarak il yapılmasını anlatırken salondan alkış tufanı koptu. Kocaeli Ak Parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek ise bu konuşmayı gülerek karşıladı.

GTO Başkanı Nail Çiler konuşmasında, "Şimdi size sorsam illlerde kaç vergi dairesi var diye? herkes 1 diyecektir. Gebze'nin Temmuz ayından itibaren 4 vergi dairesi olacak. Vergi tahakkuku konusunda İstanbul'u ardımızda bırakarak ilk sıraya yerleştik. Mevcut nüfusumuz ortada. Hangi açıdan değerlendirirseniz değerlendirin Gebze'nin il olma konusunda kriterleri fazlasıyla mevcuttur. Bu konuda mücadeleme siz de katılın ve bir olalım. Bir olursak bunu başarırız. Bu doğal bir durumdur. Bir çocuk büyür ve evden ayrılmanın zamanı gelir, kendi evini kurmak ister, kendi yağıyla kavrulur. Gebze'nin de evden ayrılma zamanı gelmiştir." dedi.

Nail Çiler'in bu konuşması salonda alkış tufanı koparırken alkışlamayan tek isim Kocaeli Ak parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek'ti. Civelek GTO Başkanı Nail Çiler'in bu konuşmalarını tebessümle takip etti.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.