Şamdan tarih yazıyor!

Spor 20.07.2018 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şamdan tarih yazıyor!

Darıcalı Milli Karatecimiz Eray Şamdan, Üniversitelerarası Dünya Karate Şampiyonası’nda finale yükseldi.

Kariyerinde 6 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Dünya Şampiyonluğu, 1 Dünya Üçüncülüğü, 1 Avrupa Üçüncülüğü bulunan ve geçtiğimiz yıl da Avrupa Üniversiteler Karate Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün yıldızı Eray şamdan, Japonya’nın Kobe şehrinde başlayan Üniversiteler Dünya Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etti. İlk gün tatamiye çıkan Şamdan, adını finale yazdırarak göğsümüzü kabarttı.  FİNAL PAZAR GÜNÜ Bursa Uludağ Üniversitesi BESYO bölümünde eğitim hayatını sürdüren Şampiyon sporcumuz, ilk turu bay geçtikten sonra ikinci turda Güney Afrikalı BrandonShepherd’i 9-0, Çeyrek finalde İtalyan MattiaPampaloni’yi 7-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde İran’lı Ali Meskini’yi de 4-3 mağlup eden Şamdan, finalde Suudi SaudAlbasher ile Pazar günü Altın madalya mücadelesi verecek. Kariyerinin Üniversitelerde ilk, genel toplamda ise İkinci Dünya Şampiyonluğu’na çok yaklaşan Şamdan’ın finale kalması Gebze Bölgesi ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde  heyecana yol açtı. Teknik diektör Adnan Şamdan, ülkemizi dünyanın dört bir yanında gururla temsil eden Milli Sporcumuzun zirvede yer alacağına inandıklarını belirterek, genç sporcuyu tebrik etti. 
Darıcalı Milli Karatecimiz Eray Şamdan, Üniversitelerarası Dünya Karate Şampiyonası’nda finale yükseldi.

Kariyerinde 6 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Dünya Şampiyonluğu, 1 Dünya Üçüncülüğü, 1 Avrupa Üçüncülüğü bulunan ve geçtiğimiz yıl da Avrupa Üniversiteler Karate Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün yıldızı Eray şamdan, Japonya’nın Kobe şehrinde başlayan Üniversiteler Dünya Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etti. İlk gün tatamiye çıkan Şamdan, adını finale yazdırarak göğsümüzü kabarttı. 

FİNAL PAZAR GÜNÜ

Bursa Uludağ Üniversitesi BESYO bölümünde eğitim hayatını sürdüren Şampiyon sporcumuz, ilk turu bay geçtikten sonra ikinci turda Güney Afrikalı BrandonShepherd’i 9-0, Çeyrek finalde İtalyan MattiaPampaloni’yi 7-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde İran’lı Ali Meskini’yi de 4-3 mağlup eden Şamdan, finalde Suudi SaudAlbasher ile Pazar günü Altın madalya mücadelesi verecek. Kariyerinin Üniversitelerde ilk, genel toplamda ise İkinci Dünya Şampiyonluğu’na çok yaklaşan Şamdan’ın finale kalması Gebze Bölgesi ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde  heyecana yol açtı. Teknik diektör Adnan Şamdan, ülkemizi dünyanın dört bir yanında gururla temsil eden Milli Sporcumuzun zirvede yer alacağına inandıklarını belirterek, genç sporcuyu tebrik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.