GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Şampiyon, Başkan Şayir'e gitti!

Dilovası 23.05.2020 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şampiyon, Başkan Şayir'e gitti!

Üniversiteli gençler arasında düzenlenen şiir yarışmasında Türkiye Birincisi olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bizzat tebrik ettiği, Dilovalı Ayşenur Ak, önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in konuğu oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2019'da düzenlenen ‘Üniversiteli Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması’nda Yusuf Dursun'un "Önce Vatan" şiiri ile Türkiye Birincisi olmayı başaran Dilovalı Ayşenur Ak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telekonferans ile görüşmüştü. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEBRİK ETTİ 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katıldığı video konferans görüşmesinde, Türkiye'nin farklı illerindeki gençler ve sporcularla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, okuduğu güzel şiir ile Türkiye birincisi olan Dilovalı Ayşenur’u tebrik etmişti. BAŞKAN ŞAYİR’İN KONUĞU OLDU Gösterdiği başarı ile Dilovası’nın gururu olan Ayşenur, önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in makamına konuk oldu. Ayşenur Ak’ı misafir eden Başkan Şayir, “Üniversiteler arası şiir yarışmasında okuduğu güzel şiir ile bizleri ve tüm Türkiye’yi duygulandıran, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da takdirini kazanan Ayşenur kızımızı tebrik ediyorum. Ayşenur’un başarısının bundan sonra da devam edeceğine inanıyor, eğitiminde ve hayatında başarılar diliyorum” dedi. AYŞENUR’DAN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR Ziyarette Başkan Şayir’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Ayşenur Ak, özellikle eğitime verilen desteklerden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Şayir, ziyaret sonunda Ayşenur Ak’a kitap hediye etti.

Üniversiteli gençler arasında düzenlenen şiir yarışmasında Türkiye Birincisi olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bizzat tebrik ettiği, Dilovalı Ayşenur Ak, önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in konuğu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2019'da düzenlenen ‘Üniversiteli Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması’nda Yusuf Dursun'un "Önce Vatan" şiiri ile Türkiye Birincisi olmayı başaran Dilovalı Ayşenur Ak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telekonferans ile görüşmüştü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEBRİK ETTİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katıldığı video konferans görüşmesinde, Türkiye'nin farklı illerindeki gençler ve sporcularla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, okuduğu güzel şiir ile Türkiye birincisi olan Dilovalı Ayşenur’u tebrik etmişti.

BAŞKAN ŞAYİR’İN KONUĞU OLDU

Gösterdiği başarı ile Dilovası’nın gururu olan Ayşenur, önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in makamına konuk oldu. Ayşenur Ak’ı misafir eden Başkan Şayir, “Üniversiteler arası şiir yarışmasında okuduğu güzel şiir ile bizleri ve tüm Türkiye’yi duygulandıran, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da takdirini kazanan Ayşenur kızımızı tebrik ediyorum. Ayşenur’un başarısının bundan sonra da devam edeceğine inanıyor, eğitiminde ve hayatında başarılar diliyorum” dedi.

AYŞENUR’DAN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR

Ziyarette Başkan Şayir’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Ayşenur Ak, özellikle eğitime verilen desteklerden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Başkan Şayir, ziyaret sonunda Ayşenur Ak’a kitap hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.