ŞAMPİYON ÇAYIROVASPOR

Spor 07.05.2017 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ŞAMPİYON ÇAYIROVASPOR

Çayırovaspor U-19 Takımı Türkiye Şampiyonası 1.Kademe final maçında karşılaştığı Lüleburgazspor karşısında maça çok hızlı başladı. Hatta karşılaşma golle başladı. Bu sezon A Takım kadrosunda da yer alan genç Cafer karşılaşmanın henüz ilk dakikasında rakip ağları havalandırarak takımını öne geçirdi. Golden iki dakika sonra ise Lüleburgaz’dan çok sayıda gelen taraftarlar tribünde hem Çayırovaspor yedek kulübesine hem saha içi futbolculara küfürler ederek maçı gergin bir noktaya taşıdılar. Çevik kuvvetin ve diğer polis ekiplerin müdahalesi ile saha içi ve tribünlerin sakinleştirilmesi ile maç tekrar başladı. Lüleburgazspor taraftarının da etkisi ile oyunda üstün bir futbol oynamaya başladı. Adeta oyunu tamamen Çayırovaspor caza çizgisi üstüne taşıyan Lüleburgazspor sadece gol bulmakta eksik kaldı. Maçın 28.dakikasında kontratak başlatan Çayırovaspor Cafer ile skoru 2-0’a taşıdı. İlk yarıda başka gol olmayınca Çayırovaspor soyunma odasına üstün girdi. PENALTI İLE BAŞLADI Karşılaşmanın ikinci yarısına Lüleburgazspor önce beraberlik ardından galibiyete ulaşacak golleri bulan hedefi ile sahaya çıktı. Oyun üstünlüğünü yine elinde tutan Trakya temsilcisi 52.Dakikada ceza sahası içinde elle müdahaleden doğan penaltıyı gole çevirdi ve farkı bire indirdi. Lüleburgazspor taraftarları farkın tek gole inmesiyle tribünlerde tezahüratlarını yoğunlaştırırken Çayırovaspor skor üstünlüğünü koruma yoluna gitti. Lüleburgazspor beraberlik adına tüm hatları ile Çayırovaspor sahasına yüklense de Çayırovaspor defansının hatasız performansı rakibine gol izni vermedi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çayırovaspor U-19 Takımı Türkiye Şampiyonası 1.Kademe karşılaşmaları sonunda şampiyon olarak Çorlu'dan evine döndü. 2-1

Çayırovaspor U-19 Takımı Türkiye Şampiyonası 1.Kademe final maçında karşılaştığı Lüleburgazspor karşısında maça çok hızlı başladı. Hatta karşılaşma golle başladı. Bu sezon A Takım kadrosunda da yer alan genç Cafer karşılaşmanın henüz ilk dakikasında rakip ağları havalandırarak takımını öne geçirdi. Golden iki dakika sonra ise Lüleburgaz’dan çok sayıda gelen taraftarlar tribünde hem Çayırovaspor yedek kulübesine hem saha içi futbolculara küfürler ederek maçı gergin bir noktaya taşıdılar. Çevik kuvvetin ve diğer polis ekiplerin müdahalesi ile saha içi ve tribünlerin sakinleştirilmesi ile maç tekrar başladı. Lüleburgazspor taraftarının da etkisi ile oyunda üstün bir futbol oynamaya başladı. Adeta oyunu tamamen Çayırovaspor caza çizgisi üstüne taşıyan Lüleburgazspor sadece gol bulmakta eksik kaldı. Maçın 28.dakikasında kontratak başlatan Çayırovaspor Cafer ile skoru 2-0’a taşıdı. İlk yarıda başka gol olmayınca Çayırovaspor soyunma odasına üstün girdi.

PENALTI İLE BAŞLADI

Karşılaşmanın ikinci yarısına Lüleburgazspor önce beraberlik ardından galibiyete ulaşacak golleri bulan hedefi ile sahaya çıktı. Oyun üstünlüğünü yine elinde tutan Trakya temsilcisi 52.Dakikada ceza sahası içinde elle müdahaleden doğan penaltıyı gole çevirdi ve farkı bire indirdi. Lüleburgazspor taraftarları farkın tek gole inmesiyle tribünlerde tezahüratlarını yoğunlaştırırken Çayırovaspor skor üstünlüğünü koruma yoluna gitti. Lüleburgazspor beraberlik adına tüm hatları ile Çayırovaspor sahasına yüklense de Çayırovaspor defansının hatasız performansı rakibine gol izni vermedi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çayırovaspor U-19 Takımı Türkiye Şampiyonası 1.Kademe karşılaşmaları sonunda şampiyon olarak Çorlu'dan evine döndü. 2-1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.