19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyon hoca imzaladı!

Spor 28.05.2018 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şampiyon hoca imzaladı!

Şampiyon Gebzespor, Teknik Direktör Özgür Vurur ile nikah tazeledi. 5 yıl aradan sonra profesyonel lige dönen Gebzespor’un teknik patronluğunu yürüten Vurur, bugün Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in makamında düzenlenen imza töreniyle kendisini 1 yıllığına daha Gebzespor’a bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Gebzespor, şampiyon teknik direktörü Özgür Vurur ile yola devam ediyor. Geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayarak adını 3.Lig’e yazdıran mor beyazlılar, yeni sezonun ilk hamlesini yaptı. Gebzespor’a verdiği maddi ve manevi destekle mor beyazlıların ayağa kalkışında büyük rol oynayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Teknik Direktör Özgür Vurur’u makamında ağırlayarak başarılı teknik adamı 1 yıllığına daha Gebzespor’a kazandırdı. KÖŞKER: HOCAMIZIN DONANIMINA İNANIYORUZ İmza töreninde bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Özgür Vurur’un bilgi, birikim ve donanımına güvendiklerini belirterek 3.Lig’de de başarılı olacağına inandığını kaydetti. Köşker, ‘’Değerli hocamız geçen sezon elde ettiği önemli başarıyla kendisini kanıtladı. Şahsına ve ekibine olan güvenimiz tamdır. Gebze’mizin markası Gebzespor’un yanında olmaya devam ederek takımımızı üst liglere taşımak adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Teknik Direktörümüz Özgür Vurur, Gebzespor camiasına hayırlı olsun’’dedi. VURUR: BAŞARIYA AÇIZ Gebzespor’u 3.Lig’e taşıyan şampiyon Teknik Direktör Özgür Vurur, Gebzespor ile yeniden çalışacağı için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Halen başarıya aç olduklarını kaydeden Vurur, ‘’Gebzespor gibi önemli bir camiada çalışmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen sezon yakaladığımız ivmeyi yeni sezonda da devam ettirerek Gebzespor’u layık olduğu noktaya taşımak istiyoruz. Şahsıma ve ekibime güvenerek bize destek veren Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker’e teşekkür ediyorum’’ dedi.  
Şampiyon Gebzespor, Teknik Direktör Özgür Vurur ile nikah tazeledi. 5 yıl aradan sonra profesyonel lige dönen Gebzespor’un teknik patronluğunu yürüten Vurur, bugün Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in makamında düzenlenen imza töreniyle kendisini 1 yıllığına daha Gebzespor’a bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Gebzespor, şampiyon teknik direktörü Özgür Vurur ile yola devam ediyor. Geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayarak adını 3.Lig’e yazdıran mor beyazlılar, yeni sezonun ilk hamlesini yaptı. Gebzespor’a verdiği maddi ve manevi destekle mor beyazlıların ayağa kalkışında büyük rol oynayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Teknik Direktör Özgür Vurur’u makamında ağırlayarak başarılı teknik adamı 1 yıllığına daha Gebzespor’a kazandırdı.

KÖŞKER: HOCAMIZIN DONANIMINA İNANIYORUZ

İmza töreninde bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Özgür Vurur’un bilgi, birikim ve donanımına güvendiklerini belirterek 3.Lig’de de başarılı olacağına inandığını kaydetti. Köşker, ‘’Değerli hocamız geçen sezon elde ettiği önemli başarıyla kendisini kanıtladı. Şahsına ve ekibine olan güvenimiz tamdır. Gebze’mizin markası Gebzespor’un yanında olmaya devam ederek takımımızı üst liglere taşımak adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Teknik Direktörümüz Özgür Vurur, Gebzespor camiasına hayırlı olsun’’dedi.

VURUR: BAŞARIYA AÇIZ

Gebzespor’u 3.Lig’e taşıyan şampiyon Teknik Direktör Özgür Vurur, Gebzespor ile yeniden çalışacağı için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Halen başarıya aç olduklarını kaydeden Vurur, ‘’Gebzespor gibi önemli bir camiada çalışmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen sezon yakaladığımız ivmeyi yeni sezonda da devam ettirerek Gebzespor’u layık olduğu noktaya taşımak istiyoruz. Şahsıma ve ekibime güvenerek bize destek veren Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker’e teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.