‘Şampiyon yap bizi Hocam’

Spor 12.06.2017 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Şampiyon yap bizi Hocam’

ONURSAL BAŞKAN KARABACAK, YENİ SEZON ÖNCESİNDE HEDEFİ HATIRLATTI:

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, kendisini ziyarete gelen Teknik Direktör Gürses Kılıç’a hedeflerini hatırlatarak şampiyonluk beklentisini bir kez daha dile getirdi. Başkan Öztürk ve teknik ekibe tam destek veren Karabacak, ‘O sene bu sene’ dedi. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve Darıca Gençlerbirliği teknik heyeti, Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler. Sarı yeşilli temsilcimizin yeni teknik direktörü Gürses Kılıç’ın yanı sıra, yardımcı antrenörü Uğur Balcıoğlu ve kulüp menajeri Orhan Ergür’ün de hazır bulunduğu ziyarette transferin masaya yatırıldığı öğrenildi. Uzun yıllardan bu yana Darıca G.B’ye verdiği maddi ve manevi destekle örnek bir profil çizen Onursal Başkan Karabacak ise, Darıca G.B’nin şampiyonluk hedefini hatırlatarak Kılıç ve ekibinden beklentilerini dile getirdi.
ONURSAL BAŞKAN KARABACAK, YENİ SEZON ÖNCESİNDE HEDEFİ HATIRLATTI:

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, kendisini ziyarete gelen Teknik Direktör Gürses Kılıç’a hedeflerini hatırlatarak şampiyonluk beklentisini bir kez daha dile getirdi. Başkan Öztürk ve teknik ekibe tam destek veren Karabacak, ‘O sene bu sene’ dedi.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve Darıca Gençlerbirliği teknik heyeti, Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler. Sarı yeşilli temsilcimizin yeni teknik direktörü Gürses Kılıç’ın yanı sıra, yardımcı antrenörü Uğur Balcıoğlu ve kulüp menajeri Orhan Ergür’ün de hazır bulunduğu ziyarette transferin masaya yatırıldığı öğrenildi. Uzun yıllardan bu yana Darıca G.B’ye verdiği maddi ve manevi destekle örnek bir profil çizen Onursal Başkan Karabacak ise, Darıca G.B’nin şampiyonluk hedefini hatırlatarak Kılıç ve ekibinden beklentilerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.