19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyonlar Ötünçtemur’un düğününde

Spor 17.06.2019 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şampiyonlar Ötünçtemur’un düğününde

Gebzespor’un tarihinde elde ettiği ilk şampiyonluk sezonu olan 2005-2006 sezonunun unutulmaz isimleri, Ercan Ötünçtemur’un düğününde bir araya geldi. Mor beyazlı kulübü tarihinde ilk kez şampiyon yapan Teknik Direktör olarak hafızalara kazınan Ercan Ötünçtemur, kızı Elif’i evlendirirken, Ötünçtemur ailesinin İstanbul Avcılar’da gerçekleşen düğününe Gebzespor camiasının yakından tanıdığı isimler de katıldı. DÖNEMİN YÖNETİCİLERİ VE FUTBOLCULARI KATILDI Tarihi şampiyonluk sezonunda Futbol Şube Sorumluluğu yapan Abbas Sır ve Kulüp Menajerliği yapan Ali Özdinçer’in yanı sıra, futbolculardan Yaşar Aydın, Oğuz Vijdan ve Yüksel Topçu, Ercan Ötünçtemur’u bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak güzel bir vefa örneği gösterdiler. Elif&Barış Helvacıoğlu’nun düğününe spor camiasından tanıdık birçok yönetici, teknik adam ve futbolcular da katıldılar.  

Gebzespor’un tarihinde elde ettiği ilk şampiyonluk sezonu olan 2005-2006 sezonunun unutulmaz isimleri, Ercan Ötünçtemur’un düğününde bir araya geldi. Mor beyazlı kulübü tarihinde ilk kez şampiyon yapan Teknik Direktör olarak hafızalara kazınan Ercan Ötünçtemur, kızı Elif’i evlendirirken, Ötünçtemur ailesinin İstanbul Avcılar’da gerçekleşen düğününe Gebzespor camiasının yakından tanıdığı isimler de katıldı.

DÖNEMİN YÖNETİCİLERİ VE FUTBOLCULARI KATILDI

Tarihi şampiyonluk sezonunda Futbol Şube Sorumluluğu yapan Abbas Sır ve Kulüp Menajerliği yapan Ali Özdinçer’in yanı sıra, futbolculardan Yaşar Aydın, Oğuz Vijdan ve Yüksel Topçu, Ercan Ötünçtemur’u bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak güzel bir vefa örneği gösterdiler. Elif&Barış Helvacıoğlu’nun düğününe spor camiasından tanıdık birçok yönetici, teknik adam ve futbolcular da katıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.