19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Şampiyonluk hedeflemiyoruz”

Spor 14.06.2019 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Şampiyonluk hedeflemiyoruz”

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Gebze, Darıca Çayırova ve Dilovası’nda faaliyet gösteren amatör spor kulübü başkanları ve yöneticilerini kulüp tesislerinde ağırlayarak mangal partisi verdi.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Gebze, Darıca Çayırova ve Dilovası’nda faaliyet gösteren amatör spor kulübü başkanları ve yöneticilerini kulüp tesislerinde ağırlayarak mangal partisi verdi. Eşine az rastlanan bir adım atarak bölge futboluna kucak açan Gülen, amatör kulüplerimizin sorunlarını ve beklentilerini dinlerken, Darıca G.B’de hayata geçirmeyi hedefledikleri projeleri anlattı. Bölgemizin tek profesyonel takımı olan Darıca G.B’nin bozulan itibarını yeniden cezbedici bir hale getirmek adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirten Başkan Gülen, “Biz et-tırnağız. Bundan sonra her daim iç içe olacağız. Kulüp olarak başta transfer yasağı olmak üzere birçok sorunla uğraşmamıza rağmen, sizleri asla unutmadık, unutmayacağız. Sizleri davet etmemdeki asıl amaç; biz sizden neler alabiliriz, siz bizden ne alabilirsiniz. Tek amacımız birbirimize fayda sağlamak olacak”dedi. “AİDİYET DUYGUSUNU KİTLELERE YAYACAĞIZ” Darıca G.B’nin talihsiz bir süreçten geçtiğini hatırlatan Gülen, “10 yıl boyunca şampiyonluk aşkıyla yanıp tutuşan bir ilçe, şimdi keşke şampiyon olmasaydık da bunları yaşamasaydık diyor. Gelecek sezon şampiyon olmayı hedeflemiyoruz. Bunu buradan ilan ediyorum. Hedefimiz düşük bütçelerle mütevazi bir takım kurarak ligde kalmak. Takım iyi gider de Play-Off oynarsa buna elbette hayır diyemeyiz. Ancak eskisi gibi para savuran bir kulüp anlayışı içinde olmayacağız. Şehrimizde Darıca G.B için aidiyet duygusunu kitlelere yayarak, taraftarlarımızı uzun vadede mutlu etmek istiyoruz. Burası bir şirket. Şirketin hisseleri de bana ait ancak bu takım Darıca’nın takımıdır. Bunu kimse silemez” dedi.                  
Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Gebze, Darıca Çayırova ve Dilovası’nda faaliyet gösteren amatör spor kulübü başkanları ve yöneticilerini kulüp tesislerinde ağırlayarak mangal partisi verdi.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Gebze, Darıca Çayırova ve Dilovası’nda faaliyet gösteren amatör spor kulübü başkanları ve yöneticilerini kulüp tesislerinde ağırlayarak mangal partisi verdi. Eşine az rastlanan bir adım atarak bölge futboluna kucak açan Gülen, amatör kulüplerimizin sorunlarını ve beklentilerini dinlerken, Darıca G.B’de hayata geçirmeyi hedefledikleri projeleri anlattı. Bölgemizin tek profesyonel takımı olan Darıca G.B’nin bozulan itibarını yeniden cezbedici bir hale getirmek adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirten Başkan Gülen, “Biz et-tırnağız. Bundan sonra her daim iç içe olacağız. Kulüp olarak başta transfer yasağı olmak üzere birçok sorunla uğraşmamıza rağmen, sizleri asla unutmadık, unutmayacağız. Sizleri davet etmemdeki asıl amaç; biz sizden neler alabiliriz, siz bizden ne alabilirsiniz. Tek amacımız birbirimize fayda sağlamak olacak”dedi.

“AİDİYET DUYGUSUNU KİTLELERE YAYACAĞIZ”

Darıca G.B’nin talihsiz bir süreçten geçtiğini hatırlatan Gülen, “10 yıl boyunca şampiyonluk aşkıyla yanıp tutuşan bir ilçe, şimdi keşke şampiyon olmasaydık da bunları yaşamasaydık diyor. Gelecek sezon şampiyon olmayı hedeflemiyoruz. Bunu buradan ilan ediyorum. Hedefimiz düşük bütçelerle mütevazi bir takım kurarak ligde kalmak. Takım iyi gider de Play-Off oynarsa buna elbette hayır diyemeyiz. Ancak eskisi gibi para savuran bir kulüp anlayışı içinde olmayacağız. Şehrimizde Darıca G.B için aidiyet duygusunu kitlelere yayarak, taraftarlarımızı uzun vadede mutlu etmek istiyoruz. Burası bir şirket. Şirketin hisseleri de bana ait ancak bu takım Darıca’nın takımıdır. Bunu kimse silemez” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.