Şampiyonluk kupası Köksal Aydın’ın

Spor 24.07.2020 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şampiyonluk kupası Köksal Aydın’ın

Muhteşem bir sezonu geride bırakarak Türkiye’nin en zorlu ligi olarak bilinen Marmara Masterler Ligi’ni zirvede bitiren Gebze Masterler takımı, pandemi nedeniyle alamadığı şampiyonluk kupasına dün akşam kavuştu. Bölgemizin eskimeyen yıldız futbolcularından kurulu kadrosuyla flaş sonuçlara imza atsa da, skordan ziyade sporu ve dostluğu önemseyen Gebze’nin eski tüfekleri, düzenlenen kupa merasimiyle şampiyonluğunu kutladı. Gebze Masterler takımı, şampiyonluk kupasını bölgemizin tanınan ve sevilen spor adamlarından Gebzespor’un deneyimli yöneticisi Köksal Aydın’a hediye etti. KELEBEK MURAT: EĞLENMEYE DEVAM Gebze Masterler takım kaptanı Murat Erensoy, nam-ı diğer Kelebek Murat yaptığı açıklamada, “Pandemi nedeniyle alamadığımız Türkiye’nin en zorlu ligi Marmara Masterler Ligi birinciliği kupasını Gebze’ye kadar gelen İbrahim Ardal’dan aldık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hayat paylaşınca ve dostlarla güzel. Bu kupayı kurulduğumuz günden beri hep destek olan bize yoldaşlık yarenlik yapan gönül insanı can dostum kardeşim Köksal Aydın’a hediye ettik. Gebze Master iyi insanlar topluluğu, eğlenmeye devam” dedi.

Muhteşem bir sezonu geride bırakarak Türkiye’nin en zorlu ligi olarak bilinen Marmara Masterler Ligi’ni zirvede bitiren Gebze Masterler takımı, pandemi nedeniyle alamadığı şampiyonluk kupasına dün akşam kavuştu. Bölgemizin eskimeyen yıldız futbolcularından kurulu kadrosuyla flaş sonuçlara imza atsa da, skordan ziyade sporu ve dostluğu önemseyen Gebze’nin eski tüfekleri, düzenlenen kupa merasimiyle şampiyonluğunu kutladı. Gebze Masterler takımı, şampiyonluk kupasını bölgemizin tanınan ve sevilen spor adamlarından Gebzespor’un deneyimli yöneticisi Köksal Aydın’a hediye etti.

KELEBEK MURAT: EĞLENMEYE DEVAM

Gebze Masterler takım kaptanı Murat Erensoy, nam-ı diğer Kelebek Murat yaptığı açıklamada, “Pandemi nedeniyle alamadığımız Türkiye’nin en zorlu ligi Marmara Masterler Ligi birinciliği kupasını Gebze’ye kadar gelen İbrahim Ardal’dan aldık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hayat paylaşınca ve dostlarla güzel. Bu kupayı kurulduğumuz günden beri hep destek olan bize yoldaşlık yarenlik yapan gönül insanı can dostum kardeşim Köksal Aydın’a hediye ettik. Gebze Master iyi insanlar topluluğu, eğlenmeye devam” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.