19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyonluk ‘TİRE’ni kalktı! 3-0

Spor 15.10.2017 - 23:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şampiyonluk ‘TİRE’ni kalktı! 3-0

DARICA G.B 3 PUANI 3 GOLLE ALDI VE ZİRVE İLE ARASINDAKİ PUAN FARKINI KORUDU

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 8.haftasında sahasında konuk ettiği Tire 1922 Spor’u 3-0 yenerek zirve yürüyüşünü sürdürdü. İştahlı ve mücadeleci futboluyla rakibine nefes aldırmayan sarı yeşillilere galibiyete giren golleri Halil, Ömer ve Alperen kaydetti. 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin son kurbanı Tire 1922 Spor oldu. Bu sezon ligde oynadığı 8 maçın 6’sında kalesini gole kapatan sarı yeşilliler, Tire’ye de geçit vermezken rakibini 3 golle İzmir’e uğurladı. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan maça iyi başlayan sarı yeşilliler, Ömer Yalçın ve Halil Çelik’le rakip kaleyi abluka altına alırken, maçın kilidini 45+1’de Halil açtı. Kullanılan köşe vuruşunda rakip savunma arasında kendini unutturan Halil fırsatçılığını konuşturdu ve takımını soyunma odasına 1-0 öne götürdü. DİSİPLİNLİ SAVUNMA, FARKLI SKOR Karşılaşmanın ikinci yarısında disiplinli savunma anlayışından ödün vermeyen Gürses Kılıç’ın öğrencileri, rakip forvetlere göz açtırmazken, rakibin direncini kıran ikinci gol 61.dakikada geldi. Sağ kanattan gelen ortada Ömer Yalçın’ın kafa vuruşu kaleci Fatih’in bakışları arasında ağlarla buluştu: 2-0 Bu golden sonra sazı eline alan Darıca G.B çok rahat bir futbol oynarken, perdeyi kapatan oyuncu sonradan oyuna giren Alperen Doğan oldu. Gölcük maçında topu direğe nişanlayan Alperen, 84.dakikada Tire’yi affetmedi ve çok şık bir golle skoru 3-0’a getirdi. Puanını 16’ya çıkaran Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Diyarbekirspor’a konuk olacak. SİNAN TURAN KRİZİ Uzun süredir devam eden Sinan Turan krizi Tire maçında bir kez daha su yüzünü çıktı. Sinan’ın maçın bitimine 5 dakika kala oyuna girmesiyle Darıca G.B taraftarları Sinan’a tepki gösterirken, bir bölüm sarı yeşilli taraftarın tribünleri boşalttığı gözlendi. Maçın bitiş düdüğünün ardından gerilimin boyu artarken, Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk sahaya indi. Başkan Öztürk’ün Sinan’a olan tepki karşısında sinirlerine hakim olamadığı gözlenirken, Darıca G.B taraftarları Sinan Turan’a tepkisini sürdürdü.
DARICA G.B 3 PUANI 3 GOLLE ALDI VE ZİRVE İLE ARASINDAKİ PUAN FARKINI KORUDU

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 8.haftasında sahasında konuk ettiği Tire 1922 Spor’u 3-0 yenerek zirve yürüyüşünü sürdürdü. İştahlı ve mücadeleci futboluyla rakibine nefes aldırmayan sarı yeşillilere galibiyete giren golleri Halil, Ömer ve Alperen kaydetti.

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin son kurbanı Tire 1922 Spor oldu. Bu sezon ligde oynadığı 8 maçın 6’sında kalesini gole kapatan sarı yeşilliler, Tire’ye de geçit vermezken rakibini 3 golle İzmir’e uğurladı. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan maça iyi başlayan sarı yeşilliler, Ömer Yalçın ve Halil Çelik’le rakip kaleyi abluka altına alırken, maçın kilidini 45+1’de Halil açtı. Kullanılan köşe vuruşunda rakip savunma arasında kendini unutturan Halil fırsatçılığını konuşturdu ve takımını soyunma odasına 1-0 öne götürdü.

DİSİPLİNLİ SAVUNMA, FARKLI SKOR

Karşılaşmanın ikinci yarısında disiplinli savunma anlayışından ödün vermeyen Gürses Kılıç’ın öğrencileri, rakip forvetlere göz açtırmazken, rakibin direncini kıran ikinci gol 61.dakikada geldi. Sağ kanattan gelen ortada Ömer Yalçın’ın kafa vuruşu kaleci Fatih’in bakışları arasında ağlarla buluştu: 2-0 Bu golden sonra sazı eline alan Darıca G.B çok rahat bir futbol oynarken, perdeyi kapatan oyuncu sonradan oyuna giren Alperen Doğan oldu. Gölcük maçında topu direğe nişanlayan Alperen, 84.dakikada Tire’yi affetmedi ve çok şık bir golle skoru 3-0’a getirdi. Puanını 16’ya çıkaran Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Diyarbekirspor’a konuk olacak.

SİNAN TURAN KRİZİ

Uzun süredir devam eden Sinan Turan krizi Tire maçında bir kez daha su yüzünü çıktı. Sinan’ın maçın bitimine 5 dakika kala oyuna girmesiyle Darıca G.B taraftarları Sinan’a tepki gösterirken, bir bölüm sarı yeşilli taraftarın tribünleri boşalttığı gözlendi. Maçın bitiş düdüğünün ardından gerilimin boyu artarken, Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk sahaya indi. Başkan Öztürk’ün Sinan’a olan tepki karşısında sinirlerine hakim olamadığı gözlenirken, Darıca G.B taraftarları Sinan Turan’a tepkisini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.