Sana Oyuncak Getirdim

Kocaeli 16.01.2015 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Sana Oyuncak Getirdim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi engelli ve muhtaç ailelerin çocukları için yeni bir kampanya başlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi daha hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi “Sana Oyuncak Getirdim” sloganıyla Kocaeli’nde yaşayan engelli ve muhtaç ailelerin çocuklarına verilmek üzere oyuncak toplama kampanyası düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Engelliler ve Yaşlılar Birimi tarafından gerçekleştirilen kampanyaya Büyükşehir Belediye önünde personel tarafından oyuncak kutusuna oyuncakların bırakılmasıyla start verildi.    EKONOMİYE KATKI Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de paydaş olduğu proje kapsamında okullarda ve alışveriş merkezlerinde kullanılabilecek durumdaki ve yeni oyuncaklar  toplanarak muhtaç ve engelli ailelerin çocuklarına ulaştırılacak. Kampanyaya destek verecek ailelerin çocuklarının da yardımlaşma duyguları geliştirilerek aynı anda birçok sosyal fayda sağlanmış olacak. “Kampanya ile kullanılmayan oyuncaklar tekrar ekonomiye kazandırılarak şehir ekonomisine de katkıda bulunulmuş olacak.   AVM VE OKULLARDA Oyuncak Toplama Kampanyası’nın toplanma, sınıflandırılma, paketlenme, temizlenme ve dağıtım aşamalarında Kocaeli Üniversitesi’nden gönüllü öğrenciler görev alacak. Kampanya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Ncity, Real, Carrefour alışveriş merkezi ile Hızırreis, Türkan Dereli, 23Nisan,Yahya Kaptan, Ulugazi ve Nuh Çimento İlköğretim okullarında start aldı.“Sana Oyuncak Getirdim” adlı kampanyaya ilk desteği Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı personeli verdi. Basın yayın personeli yanlarında getirdikleri oyuncakları bağışlayarak Kocaeli halkını yardımlaşma duygusunu geliştirecek olan bu kampanyaya katılmaya davet etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi engelli ve muhtaç ailelerin çocukları için yeni bir kampanya başlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi daha hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi “Sana Oyuncak Getirdim” sloganıyla Kocaeli’nde yaşayan engelli ve muhtaç ailelerin çocuklarına verilmek üzere oyuncak toplama kampanyası düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Engelliler ve Yaşlılar Birimi tarafından gerçekleştirilen kampanyaya Büyükşehir Belediye önünde personel tarafından oyuncak kutusuna oyuncakların bırakılmasıyla start verildi. 

 

EKONOMİYE KATKI

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de paydaş olduğu proje kapsamında okullarda ve alışveriş merkezlerinde kullanılabilecek durumdaki ve yeni oyuncaklar  toplanarak muhtaç ve engelli ailelerin çocuklarına ulaştırılacak. Kampanyaya destek verecek ailelerin çocuklarının da yardımlaşma duyguları geliştirilerek aynı anda birçok sosyal fayda sağlanmış olacak. “Kampanya ile kullanılmayan oyuncaklar tekrar ekonomiye kazandırılarak şehir ekonomisine de katkıda bulunulmuş olacak.

 

AVM VE OKULLARDA

Oyuncak Toplama Kampanyası’nın toplanma, sınıflandırılma, paketlenme, temizlenme ve dağıtım aşamalarında Kocaeli Üniversitesi’nden gönüllü öğrenciler görev alacak. Kampanya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Ncity, Real, Carrefour alışveriş merkezi ile Hızırreis, Türkan Dereli, 23Nisan,Yahya Kaptan, Ulugazi ve Nuh Çimento İlköğretim okullarında start aldı.“Sana Oyuncak Getirdim” adlı kampanyaya ilk desteği Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı personeli verdi.

Basın yayın personeli yanlarında getirdikleri oyuncakları bağışlayarak Kocaeli halkını yardımlaşma duygusunu geliştirecek olan bu kampanyaya katılmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.