SANCAKLI: “ÖNEMLİ TEMASLAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ!”

Kocaeli 02.05.2017 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SANCAKLI: “ÖNEMLİ TEMASLAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ!”

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hindistan gezisinde yer alması ile ilgili açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Hindistan’a giderken uçakta beraber olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, o fotoğrafın ardından ilk defa konuştu. Sancaklı, “Ülke ekonomisine katkı sağlayacak önemli temaslar gerçekleştiriyoruz” dedi. Türkiye’nin gündem ismi olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel uçak “TUR” ile Hindistan’a giden ekip içerisinde yer alan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Türkiye basınından önce ilk defa gazetemize açıklama yaptı. Türkiye için bu ziyaretin çok önemli olduğunu belirten Sancaklı, iki ülkenin iş dünyasının bir araya geldiği önemli görüşmelerin yapıldığını söyledi. BAHÇELİ’NİN İSTEĞİ ÜZERİNE GİTTİM MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevlendirdiğini belirten Sancaklı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Hindistan programına katıldık. Bizim için Türkiye’yi temsil edebilmek gururdur. Resmi temaslarda bulunmak üzere geldik. Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de, ülkenin önde gelen CEO’larıyla buluştuk. Ülkeler arasında ticaretin gelişmesi adına önemli çalışmalara imzalar atıldı” ifadelerini kullandı. 
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hindistan gezisinde yer alması ile ilgili açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Hindistan’a giderken uçakta beraber olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, o fotoğrafın ardından ilk defa konuştu. Sancaklı, “Ülke ekonomisine katkı sağlayacak önemli temaslar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Türkiye’nin gündem ismi olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel uçak “TUR” ile Hindistan’a giden ekip içerisinde yer alan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Türkiye basınından önce ilk defa gazetemize açıklama yaptı. Türkiye için bu ziyaretin çok önemli olduğunu belirten Sancaklı, iki ülkenin iş dünyasının bir araya geldiği önemli görüşmelerin yapıldığını söyledi.

BAHÇELİ’NİN İSTEĞİ ÜZERİNE GİTTİM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevlendirdiğini belirten Sancaklı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Hindistan programına katıldık. Bizim için Türkiye’yi temsil edebilmek gururdur. Resmi temaslarda bulunmak üzere geldik. Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de, ülkenin önde gelen CEO’larıyla buluştuk. Ülkeler arasında ticaretin gelişmesi adına önemli çalışmalara imzalar atıldı” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.