Sandık görevlileri ne kadar alacak?

Kocaeli 20.02.2017 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sandık görevlileri ne kadar alacak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 16 Nisan Pazar günü yapılacak halk oylamasında görev alacak sandık görevlilerine verilecek ödenekleri de belirledi.

Sandıklarda siyasi parti görevlisi olarak bulunacak kişilere 81 TL ödeme yapılacak.   SANDIK BAŞKANI: 270 TL  YSK’nın belirlediği tarifeye göre, 16 Nisan’da sandık başkanı olarak görev alacak kişilere, eğitimlere katılmaları halinde 270 TL, eğitime katılmayanlara 180 TL ödenecek. Sandık kurulunda üye olarak görev yapan siyasi partilere mensup olmayan kişilere de 162 TL ödenecek. YSK, 16 Nisan’da görev alacak sandık kurulu üyelerine ödemelerin 22 Aralık 2017 Cuma gününe kadar PTT Bank üzerinden verileceğini de açıkladı.  
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 16 Nisan Pazar günü yapılacak halk oylamasında görev alacak sandık görevlilerine verilecek ödenekleri de belirledi.


Sandıklarda siyasi parti görevlisi olarak bulunacak kişilere 81 TL ödeme yapılacak.
 

SANDIK BAŞKANI: 270 TL
 YSK’nın belirlediği tarifeye göre, 16 Nisan’da sandık başkanı olarak görev alacak kişilere, eğitimlere katılmaları halinde 270 TL, eğitime katılmayanlara 180 TL ödenecek. Sandık kurulunda üye olarak görev yapan siyasi partilere mensup olmayan kişilere de 162 TL ödenecek. YSK, 16 Nisan’da görev alacak sandık kurulu üyelerine ödemelerin 22 Aralık 2017 Cuma gününe kadar PTT Bank üzerinden verileceğini de açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.