Şanlıurfa'da bombalı saldırı

18.02.2017 - 08:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şanlıurfa'da bombalı saldırı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde hakim ve savcı lojmanlarının yakınında patlama meydana geldi

Şanlıurfa'nın  Viranşehir ilçesi Yenişehir Mahallesi’ndeki hakim ve savcı lojmanlarının yakınında, bugün saat 20.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamada 15 yaralının olduğu belirtilirken, 11 yaşındaki bir çocuğunda yaşamını yitirdiği belirtildi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil ekipleri, patlamanın etkisiyle yaralananları ambulanslarla hastanelere sevk etti   VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir İlçesi’nde hakim ve savcıların kaldığı lojmanlara bombalı araçla saldırı düzenlendiğini, 11 yaşındaki 1 çocuğun yaşamını yitirdiğini, en az 15 kişinin de yaralandığını söyledi. Patlayıcı yüklü araç uzaktan kumandayla patlatıldığı belirtilirken yaralıların durumlarının ağır olmadığı ifade edildi. Patlamada, lojman ve çevresindeki binalar ile park halindeki çok sayıda araç da hasar gördü.Olay yerine sevk edilen ambulanslarla, hastaneye taşınan yaralılara, müdahale için izinde ve evlerinde olan sağlık görevlileri, belediye hoparlörlerinden yapılan ansons ile göreve çağırıldı     CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PATLAMA İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanlarının yakınında meydana gelen patlamayla ilgili olarak bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı telefonla arayarak olay hakkında bilgi aldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden 11 yaşındaki erkek çocuğa Allah’tan rahmet, 15 yaralıya da acil şifa dileğinde bulunduğu kaydedildi.
Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde hakim ve savcı lojmanlarının yakınında patlama meydana geldi

Şanlıurfa'nın  Viranşehir ilçesi Yenişehir Mahallesi’ndeki hakim ve savcı lojmanlarının yakınında, bugün saat 20.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamada 15 yaralının olduğu belirtilirken, 11 yaşındaki bir çocuğunda yaşamını yitirdiği belirtildi.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

112 Acil ekipleri, patlamanın etkisiyle yaralananları ambulanslarla hastanelere sevk etti

 

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir İlçesi’nde hakim ve savcıların kaldığı lojmanlara bombalı araçla saldırı düzenlendiğini, 11 yaşındaki 1 çocuğun yaşamını yitirdiğini, en az 15 kişinin de yaralandığını söyledi. Patlayıcı yüklü araç uzaktan kumandayla patlatıldığı belirtilirken yaralıların durumlarının ağır olmadığı ifade edildi. Patlamada, lojman ve çevresindeki binalar ile park halindeki çok sayıda araç da hasar gördü.Olay yerine sevk edilen ambulanslarla, hastaneye taşınan yaralılara, müdahale için izinde ve evlerinde olan sağlık görevlileri, belediye hoparlörlerinden yapılan ansons ile göreve çağırıldı

 

resimid_3102634.jpg

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PATLAMA İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanlarının yakınında meydana gelen patlamayla ilgili olarak bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı telefonla arayarak olay hakkında bilgi aldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden 11 yaşındaki erkek çocuğa Allah’tan rahmet, 15 yaralıya da acil şifa dileğinde bulunduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.