Sarı kırmızılılar Mircea Lucescu'ya Teklif Yaptı

Spor 08.06.2017 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sarı kırmızılılar Mircea Lucescu'ya Teklif Yaptı

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, Zenit'te görevine son verilen Mircea Lucescu'ya teklif yaptı: Türkiye'ye bizimle dönmeye ne dersin?

Adı uzun süredir  Galatasaray'la anılıyordu... Igor Tudor'un üzerine sportif direktör olarak geleceği iddia ediliyordu.  Zenith'ten kovulunca ne yapacağı herkes tarafından merak edilen  Mircea Lucescu'ya sürpriz bir talip çıktı. "BİZİMLE DÖNMEYE NE DERSİN?" Galatasaray değil,  Fenerbahçe değil,  Beşiktaş değil,  Trabzonspor da değil. Süper Lig'in yeni takımı Göztepe.  Yılmaz Vural'la yola devam etmeyi düşünmeyen Göztepe'nin Rumen teknik adamın kapısını çaldığı ve "Süper Lig'e bizimle dönmeye ne dersin?.." sorusunu sorduğu bildirildi. "DÜŞÜNECEĞİM" Lucescu'nun Göztepe'den giden bu teklifi olumlu veya olumsuz bir cevap vermediği ama teklif için "düşüneceğim" dediği bildirildi. (Fotospor)
Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, Zenit'te görevine son verilen Mircea Lucescu'ya teklif yaptı: Türkiye'ye bizimle dönmeye ne dersin?

Adı uzun süredir  Galatasaray'la anılıyordu... Igor Tudor'un üzerine sportif direktör olarak geleceği iddia ediliyordu.  Zenith'ten kovulunca ne yapacağı herkes tarafından merak edilen  Mircea Lucescu'ya sürpriz bir talip çıktı.

"BİZİMLE DÖNMEYE NE DERSİN?"

Galatasaray değil,  Fenerbahçe değil,  Beşiktaş değil,  Trabzonspor da değil. Süper Lig'in yeni takımı Göztepe.  Yılmaz Vural'la yola devam etmeyi düşünmeyen Göztepe'nin Rumen teknik adamın kapısını çaldığı ve "Süper Lig'e bizimle dönmeye ne dersin?.." sorusunu sorduğu bildirildi.

"DÜŞÜNECEĞİM"

Lucescu'nun Göztepe'den giden bu teklifi olumlu veya olumsuz bir cevap vermediği ama teklif için "düşüneceğim" dediği bildirildi.

(Fotospor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.