Sarıbay: Artık seçimlere odaklanılmalı!

Kocaeli 06.02.2018 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sarıbay: Artık seçimlere odaklanılmalı!

Tartışmalı CHP 36. Olağan Genel Kurultayı’nın ardından CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ilk kez konuştu. Sarıbay, kongrenin artık geride bırakılması gerektiğini söyleyerek, “Artık 2019 seçimlerine hazırlanılması gerekiyor” dedi.

 “KONGRE ARTIK GERİDE KALDI” CHP’de son yılların en ateşli kurultayı geride bırakıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, bir dönem daha genel başkanlığa seçildi. Kemal Kılıçdaroğlu’na imza veren Kocaelili delegelerin bir bölümü ise sandıkta rakibi Muharrem İnce’ye oy attı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, kongrenin ardından ilk kez konuştu. Sarıbay, kongrenin artık geride bırakılması gerektiğini söyleyerek, “Artık 2019 seçimlerine hazırlanılması gerekiyor” dedi.  “İNCE’YE İTİRAZ ETMEZDİM” Sarıbay, Muharrem İnce’nin adaylığı için de dikkat çekici değerlendirmelerde bulunarak, “Muharrem İnce ithal bir aday değil. Parti içinden geldi. İnce, CHP için çok fazla çaba sarf etti, çok çalıştı. Kendisi, zaten sevilen bir milletvekili. Muharrem İnce, genel başkan seçilse; ne üzülürdüm ne de itiraz ederdim” ifadelerine yer verdi. Sarıbay ayrıca İnce’nin sadece Kocaeli’deki delegelerden değil, tüm illerden destek aldığını sözlerine ekledi.  “ASLA İMZA ALMADIM” CHP Genel Merkez Yönetimi’nin İnce’ye verilen destekten aldığı mesajı iyi değerlendireceğini dile getiren Sarıbay, “Ben hiçbir delegeden asla imza almadım. Delegelerin kararına saygı gösterdim. Sonuçlardan sonra kimseye asık suratla bakmadım” dedi.
Tartışmalı CHP 36. Olağan Genel Kurultayı’nın ardından CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ilk kez konuştu. Sarıbay, kongrenin artık geride bırakılması gerektiğini söyleyerek, “Artık 2019 seçimlerine hazırlanılması gerekiyor” dedi.

 “KONGRE ARTIK GERİDE KALDI”

CHP’de son yılların en ateşli kurultayı geride bırakıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, bir dönem daha genel başkanlığa seçildi. Kemal Kılıçdaroğlu’na imza veren Kocaelili delegelerin bir bölümü ise sandıkta rakibi Muharrem İnce’ye oy attı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, kongrenin ardından ilk kez konuştu. Sarıbay, kongrenin artık geride bırakılması gerektiğini söyleyerek, “Artık 2019 seçimlerine hazırlanılması gerekiyor” dedi.

 “İNCE’YE İTİRAZ ETMEZDİM”

Sarıbay, Muharrem İnce’nin adaylığı için de dikkat çekici değerlendirmelerde bulunarak, “Muharrem İnce ithal bir aday değil. Parti içinden geldi. İnce, CHP için çok fazla çaba sarf etti, çok çalıştı. Kendisi, zaten sevilen bir milletvekili. Muharrem İnce, genel başkan seçilse; ne üzülürdüm ne de itiraz ederdim” ifadelerine yer verdi. Sarıbay ayrıca İnce’nin sadece Kocaeli’deki delegelerden değil, tüm illerden destek aldığını sözlerine ekledi.

 “ASLA İMZA ALMADIM”

CHP Genel Merkez Yönetimi’nin İnce’ye verilen destekten aldığı mesajı iyi değerlendireceğini dile getiren Sarıbay, “Ben hiçbir delegeden asla imza almadım. Delegelerin kararına saygı gösterdim. Sonuçlardan sonra kimseye asık suratla bakmadım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.