19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarıbay: “Ben değil biz diyeceğim”

Kocaeli 24.04.2018 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sarıbay: “Ben değil biz diyeceğim”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay milletvekili adaylığı ile ilgili konuştu. Sarıbay, “Ben değil, biz diyeceğim. Partim için gerekli olduğumu düşünürsem adaylığımı açıklarım” dedi.

24 Haziran erken seçimleri için CHP’de son istifa tarihi 26 Nisan. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, milletvekilliği düşünen isimlerden biri. Sarıbay adaylığıyla ilgili konuştu; “Ben hiçbir zaman ben demeyeceğim. Biz diyeceğim. Partimin bana ihtiyacı varsa, ben partim için gerekli görürsem milletvekili adaylığımı açıklayacağım. Adaylık açıklaması için 25 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek Parti Meclisi toplantısını bekliyorum.” dedi. CHP ERDOĞAN’I DA KURTARDI AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın, İYİ Parti’ye 15 vekil gönderen CHP’ye yönelik ağır sözlerine yönelik açıklamalarda da bulunan Başkan Sarıbay, “Ey Kılıçdaroğlu’ diye seslenmiş ya Şemsettin Ceyhan; ben de diyorum ki ey AK Parti, ey AK Parti, onun ağababası olan Tayyip Erdoğan’ı da kurtardı, 2002 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nde Deniz Baykal… Cumhuriyet Halk Partisi, kimin neye ihtiyacı varsa demokrasi ölçüleri içinde onları yerine getirir. Burada bir demokrasi dersi verdik. Biz onlara da dersi verdik ama onlar maalesef bunu algılayamadılar. Bugün CHP olmasaydı, biz olmasaydık Tayyip Erdoğan olmazdı. İpi çekilmiş vaziyetteydi ama kimsesizlerin kimsesi CHP, 2002’de Tayyip Erdoğan’a bile sahip çıktı. Onun için Şemsettin Ceyhan konuşmadan önce şöyle bir düşünsün, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne yaptığını, ülkeye ne yaptığını, Cumhuriyet’i nasıl kurduğunu, hangi şartlarda kurduğunu aklına getirsin.”
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay milletvekili adaylığı ile ilgili konuştu. Sarıbay, “Ben değil, biz diyeceğim. Partim için gerekli olduğumu düşünürsem adaylığımı açıklarım” dedi.

24 Haziran erken seçimleri için CHP’de son istifa tarihi 26 Nisan. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, milletvekilliği düşünen isimlerden biri. Sarıbay adaylığıyla ilgili konuştu; “Ben hiçbir zaman ben demeyeceğim. Biz diyeceğim. Partimin bana ihtiyacı varsa, ben partim için gerekli görürsem milletvekili adaylığımı açıklayacağım. Adaylık açıklaması için 25 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek Parti Meclisi toplantısını bekliyorum.” dedi.

CHP ERDOĞAN’I DA KURTARDI

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın, İYİ Parti’ye 15 vekil gönderen CHP’ye yönelik ağır sözlerine yönelik açıklamalarda da bulunan Başkan Sarıbay, “Ey Kılıçdaroğlu’ diye seslenmiş ya Şemsettin Ceyhan; ben de diyorum ki ey AK Parti, ey AK Parti, onun ağababası olan Tayyip Erdoğan’ı da kurtardı, 2002 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nde Deniz Baykal… Cumhuriyet Halk Partisi, kimin neye ihtiyacı varsa demokrasi ölçüleri içinde onları yerine getirir. Burada bir demokrasi dersi verdik. Biz onlara da dersi verdik ama onlar maalesef bunu algılayamadılar. Bugün CHP olmasaydı, biz olmasaydık Tayyip Erdoğan olmazdı. İpi çekilmiş vaziyetteydi ama kimsesizlerin kimsesi CHP, 2002’de Tayyip Erdoğan’a bile sahip çıktı. Onun için Şemsettin Ceyhan konuşmadan önce şöyle bir düşünsün, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne yaptığını, ülkeye ne yaptığını, Cumhuriyet’i nasıl kurduğunu, hangi şartlarda kurduğunu aklına getirsin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.